2024-01-08 14:29:05
Φωτογραφία για Η αυτοβιογραφία του Βασίλη Καρρά, ποιός θα είναι ο τίτλος της.



       Θλίψη σκόρπισε πριν από λίγες μέρες η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή Χριστουγέννων. Όπως είχε γίνει γνωστό ο Βασίλης Καρράς ετοίμαζε την βιογραφία του, την οποία ο «Άρχοντας της πίστας» δεν πρόλαβε να δει να κυκλοφορεί.

Από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού αποκαλύφθηκε ο τίτλος της αυτοβιογραφίας. Συγκεκριμένα τίτλος θα είναι η διάσημη ατάκα του Βασίλη Καρρά «Καλησπέρα και καλή βραδιά». Την αποκάλυψη έκανε ο βιογράφος του τραγουδιστή, Θάνος Κανούσης. «Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια όταν με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης και μου είπε “Έλα ξεκινάμε”», ανέφερε ο βιογράφος.

Όπως εξήγησε ο Θάνος Κανούσης η βιογραφία του Βασίλη Καρρά είναι έτοιμη, αλλά είχαν επιλέξει να μην την εκδώσουν ώστε να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του.


«Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, συγκεντρώσαμε μεγάλο υλικό κι αυτό το υλικό το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με τον Βασίλη παρόντα αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για δύο λόγους: Ο πρώτος ήταν να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήθελε να είναι παρών στην παρουσίαση. Η οικογένεια θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί το βιβλίο», είπε ο Θάνος Κανούσης.

Ο βιογράφος αποκάλυψε επίσης ότι ο Βασίλης Καρράς είχε διαβάσει πολλές φορές το βιβλίο και ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

«Συγκινούνταν όταν περιέγραφε τα παιδικά του χρόνια. Ξεκινήσαμε το βιβλίο με ένα Βασίλη Καρρά υγιέστατο και φτάσαμε το 2023 με όλα τα γνωστά προβλήματα της υγείας του. Ο τίτλος της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά θα είναι “Καλησπέρα και καλή βραδιά”», σημείωσε.

 πηγή:  press-gr.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ