2024-01-10 08:26:05
Φωτογραφία για Ο κύβος ερρίφθη για J2US και Secret Song

  

Μετά από πολλά ρεπορτάζ, και έντονο παρασκήνιο, ο κύβος φαίνεται πως ερρίφθη τόσο για το J2US, όσο και το Secret Song, καθώς θα τα δούμε σύντομα μέσα από το κανάλι του ALPHA, όπως γινόταν μέχρι πρωτίστως.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Fay’s Time και το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη, το J2US αναμένεται τελικά να κάνει πρεμιέρα στον Alpha στα μέσα Μαρτίου και θα διαρκέσει περίπου 3 μήνες, άρα περίπου έως τα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου. Ήδη η δημοσιογραφική ομάδα και η παραγωγή είναι σε συζητήσεις κι αναζητά τα ζευγάρια που θα πλαισιώσουν το σόου τραγουδιού.





Στο ίδιο μήκος κύματος, θα κινηθεί και το Secret Song, καθώς πήρε το πράσινο φως από τον ALPHA. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι πρώτες συναντήσεις και η εκεί δημοσιογραφική ομάδα, θα αναζητήσει πρόσωπα για το πρωτότυπο πρότζεκτ, προετοιμάζοντας τον νέο κύκλο επεισοδίων. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Secret Song, πήρε το πράσινο φως για άλλα 6-8 επεισόδια που πρέπει να γυριστούν, για να βγει κι αυτό κοντά στα μέσα Μαρτίου.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ