2024-01-12 14:00:05
Φωτογραφία για Επέκταση της συνεργασίας ACTION 24 και ΕΟΚ για την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος της Elite League
Το ACTION 24 και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συνεχίζουν και φέτος δυναμικά μαζί. Στο πλαίσιο μιας επιτυχημένης συνεργασίας με την κάλυψη του πρωταθλήματος της Elite League από το ACTION 24, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου η συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΕΟΚ κατά την οποία οι δύο πλευρές παρουσίασαν τους στόχους για το μέλλον.

 Το ACTION 24 κάνει μια συνειδητή επένδυση στον αθλητισμό, ως βασικό πυλώνα του τηλεοπτικού το προγράμματος, με ζωντανές μεταδόσεις και τηλεοπτική κάλυψη τριών διαφορετικών κατηγοριών αθλητικών γεγονότων: τη ζωντανή μετάδοση διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, όπως το Carabao Cup, του οποίου διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα, την τηλεοπτική κάλυψη διοργανώσεων για τον αθλητισμό καθώς και την τηλεοπτική κάλυψη τριών ελληνικών πρωταθλημάτων, της Elite League, της Superleague 2 και του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Στόχος της συνεργασίας του ACTION 24 με την ΕΟΚ είναι η ενδυνάμωση της Elite League, ως μιας σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης για το ελληνικό μπάσκετ καθώς και η ανάληψη από κοινού, πρωτοβουλιών για την εμπειρία του φιλάθλου και τη σύνδεση του αθλητισμού με την κοινωνική συνεισφορά.


 

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε: “Η συνεργασία με το ACTION 24 θα εξελιχθεί και στο μέλλον. Θα αναδείξει μια λίγκα και θα επεκταθεί και σε άλλα πρωταθλήματα, στην Α1 Γυναικών, στις εθνικές κατηγορίες αλλά και σε τοπικό επίπεδο. Πρέπει να υπάρχει ένας σχεδιασμός. Λάθη γίνονται, αλλά τα αναγνωρίζουμε και όταν όλοι είμαστε στην ίδια κατεύθυνση, μπορούμε να πάμε μπροστά. Η επιτυχία της Elite League έγκειται στην αγαστή συνεργασία που έχουμε με τις ομάδες, διοικήσεις, παίκτες και προπονητές, αλλά και με τον χορηγό και τον τηλεοπτικό πάροχο. Θέλουμε να είμαστε περήφανοι για το ελληνικό μπάσκετ, να προβάλλουμε νέους παίκτες που τους έχουμε ανάγκη ως ελληνικό μπάσκετ. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι η ενεργή συμμετοχή νεαρών Ελλήνων παικτών στην Elite League. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις ομάδες που το κατανόησαν. Ευχαριστώ πολύ το ACTION 24 για τη συνεργασία”.

O Γιάννης Ντάλλας CEO ACTION 24 ανέφερε: “Προσπαθούμε μέσα από όσα μέσα έχουμε να έχουμε πανελλαδική εμβέλεια στην προβολή του αθλήματος. Όταν αρχίσαμε το καλοκαίρι να μιλάμε με τον πρόεδρο, μάς είχαν πει πως είναι ένας άνθρωπος με όραμα για το μπάσκετ και το διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία, έχουμε κι εμείς όραμα και όχι μόνο το ACTION 24, αλλά όλα τα Μέσα του ομίλου έχουμε σκοπό να αναδείξουμε το πρωτάθλημα και να βοηθήσουμε τις ομάδες να δώσουν βήμα στους Έλληνες παίκτες. Για μας είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε κομμάτια του αθλητισμού που δεν είναι τόσο προβεβλημένα, όπως κάνουμε με το γυναικείο ποδόσφαιρο και την Super League 2. Το καλοκαίρι δείξαμε και αγώνες της Εθνικής ομάδας, που ήταν μεγάλη τιμή για μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες συνεργασίες”.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ