2024-01-16 20:56:07
Φωτογραφία για Η Συγχώνευση Streem Global ΑΕ με Contrade, Unit Shipping και Unit Hellas  δημιουργεί έναν ισχυρό Όμιλο  logistics
Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση υπό την Streem Global AE έξι εταιρειών και συγκεκριμένα των Unit Hellas AE, Unit Shipping AE, Contrade AE. σε συνδυασμό με τις Unit Logistics SRL, Rohel Trans International SRL και Translink Expedition SRL.

Η εν λόγω συγχώνευση αποτελεί την Ά φάση στον ευρύτερο σχεδιασμό της διοίκησης για το 2024 που περιλαμβάνει τη συγχώνευση του συνόλου των εταιρειών τις οποίες έχειστο χαρτοφυλάκιο της, με στόχο τη δημιουργία συνεργιών και οικονομίας κλίμακας.

Παράλληλα, δημιουργεί έναν ισχυρό Όμιλο ο οποίος έχει σαφή στόχευση στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών logistics τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η Streem Global ΑΕ, μέσω της παραπάνω συγχώνευσης, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία των εταιρειών που συγχωνεύει, θέτει νέα καινοτόμα πρότυπα στις προσφερόμενες υπηρεσίες logistics, τόσο σε επίπεδο λειτουργιών, όσο και στην αλυσίδα εφοδιασμού.


Οι εταιρείες που συγχωνεύθηκαν έχουν υψηλή τεχνογνωσία στους τομείς των οδικών, ναυτιλιακών, αεροπορικών και σιδηροδρομικών μεταφορών.

Οι πελάτες των εταιρειών θα επωφεληθούν από ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που καλύπτουν ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών, επωφελούμενοι από καινοτόμες λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τις εξελισσόμενες απαιτήσεις του τομέα των logistics, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων.

Η ενοποίηση των λειτουργιών θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, τον εξορθολογισμό των διαδικασιών και τη βελτίωση της σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας.

Για τη Streem Global

Η Streem Global A.E. ενσωματώνει κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των logistics και μεταφορών στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, διαθέτοντας δίκτυο αποθηκών, σημαντικού όγκου που επιτρέπει την αποθήκευση προϊόντων σε μεγάλη κλίμακα και προσφέρει συνδυασμένες μεταφορές με χρήση θαλάσσιου, οδικού, σιδηροδρομικού και αεροπορικού δικτύου. Με στρατηγική βάση την Ελλάδα, η Streem Global είναι ο End to End συνεργάτης για υπηρεσίες αποθήκευσης και μεταφοράς προϊόντων από και προς την Ευρώπη, με την Ελλάδα να αποτελεί την πύλη εισόδου.

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ