2024-02-04 11:55:01
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: «Νιώθω ότι δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στη Φαίη Σκορδά από τον ΣΚΑΪ»
Τη δική του άποψη θέλησε να εκφράσει ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, με αφορμή την εκπομπή Fay’s Time.

Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά έκαναν κανονικά εκπομπή όλη την εβδομάδα όσο εκείνη βρισκόταν στη γενέτειρά της λόγω του ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.

Ο Κώστας Τσουρός τα «έβαλε» με τον ΣΚΑΪ που δεν σεβάστηκε αυτή την ημέρα και βγήκε κανονικά εκπομπή φέρνοντας τους πάντες σε αμηχανία.

«Κάθε άνθρωπος αξίζει σεβασμό. Θέλω να πω κάτι με βάση αυτό που είδαμε και είπε η Σταματίνα για τη Φαίη.

Νιώθω ότι δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στη Φαίη Σκορδά την ημέρα που έμαθε ότι έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή.

Βγήκε η εκπομπή με τους συνεργάτες τους μουδιασμένους, να βγαίνουν και να λένε “τι κάνουμε εδώ;”. Τους έβαλαν σε μια άβολη θέση και θα έπρεπε να υπάρχει μια ενσυναίσθηση από το κανάλι προς αυτό που συμβαίνει στη Φαίη εκείνη τη μέρα. Η Φαίη δεν πήγε για μια εβδομάδα και καλά έκανε γιατί μπορεί να μην ήταν έτοιμη ψυχολογικά.


Αλλά την πρώτη μέρα που μαθαίνει η παρουσιάστρια της εκπομπής ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της και είναι ράκος, θα μπορούσε να βγει η εκπομπή.

Και τις επόμενες ημέρες θα μπορούσε να βγει η εκπομπή όπως θέλουν χωρίς να είναι σαν να έχουν το καντήλι στη Φαίη. Είναι θέμα ενσυναίσθησης του καναλιού!

Θα σου πει κάποιος ότι είναι επιχειρήσεις τα κανάλια αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι άλλο για μια μέρα να παίξει κάτι άλλο και όχι να βγει αυτή η εικόνα.

Δεν είχαν αντανακλαστικά εκεί που το ήξεραν από τα ξημερώματα;».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ