2024-02-05 10:49:30
Φωτογραφία για Από τον παλιό ανεμόμυλο σε ένα ξεχωριστό κατάλυμα
Η μετατροπή παλιών ανεμόμυλων που δεν χρησιμοποιούνται πια σε ενοικιαζόμενα καταλύματα είναι κάτι σύνηθες παγκοσμίως, όμως το φυσικό περιβάλλον που βρίσκεται ένα τέτοιο κτίσμα διαφοροποιεί την γενική εμπειρία διαμονής σε αυτό. 

Ο συγκεκριμένος ανεμόμυλος βρίσκεται στο Ουαλία μέσα σε ένα πραγματικά παρθένο φυσικό τοπίο, ενώ η ιδιαιτερότητα στην εσωτερική του διαμόρφωση είναι η διακόσμηση σε εκλεπτυσμένο retro και art deco στυλ και όχι στο κλασικό παραδοσιακό που συνηθίζεται σε χώρους παρόμοιας αρχιτεκτονικής.



Τα μεγάλα παράθυρα που επάνω επιπέδου προσφέρουν απρόσκοπτη θέα στο υπέροχο τοπίο, ενώ το λευκό σε συνδυασμό με έντονες ζεστές αποχρώσεις και  μαύρες λεπτομέρειες αλλά και το ξύλο και η πέτρα, βασικά υλικά στην όλη διαμόρφωση, δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερης αισθητικής ζεστό σύνολο.  



___________________________




(*) Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) που συμπεριλαμβάνονται στην στήλη "HOTELS  TOURS" του site μας δεν αποτελούν διαφημιστική καταχώρηση. Επιλέγονται για το ενδιαφέρον που κατά την άποψή μας παρουσιάζουν λόγω ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών-διακοσμητικών τους χαρακτηριστικών και το SoulouposeTo δεν έχει κανενός είδους οικονομική συναλλαγή - σχέση με τους ιδιοκτήτες τους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

uniquehomestays.com


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ