2024-02-08 16:00:04
Φωτογραφία για Τα πρώτα σχέδια του  Star για την προσεχή σεζόν... - Αυτό το πρόγραμμα επιστρέφει μετά την ξαφνική διακοπή του
Με τουλάχιστον δύο ριάλιτι σχεδιάζει να «χτυπήσει» το Star την προσεχή σεζόν, διατηρώντας ως στόχο να καλύψει την prime time με πρωτότυπο ελληνικό πρόγραμμα τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.

Στο «κάδρο» μπαίνουν τόσο η «Φάρμα 2» όσο και ο νέος κύκλος του «GNTM». Αμφότερα τα ριάλιτι συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να επιστρέφουν, χωρίς ωστόσο, να έχουν πάρει οριστικά το «πράσινο φως».

Τα σενάρια στο Star παραμένουν για την ώρα ορθάνοιχτα, καθώς εξετάζονται και άλλα φορμάτ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real στις συσκέψεις του Star επανέρχεται στο τραπέζι το «Globetrotters», το οποίο βγήκε στον αέρα το 2019 και διεκόπη λόγω των περιορισμών μετακίνησης εξαιτίας του κορoνοιού.

Το ταξιδιωτικό ριάλιτι αποτελεί μια πρόταση που φέρει τη σφραγίδα του Star, καθώς το κανάλι το σύστησε στο ελληνικό κοινό, ενώ κάποιοι θεωρούν ότι με το κατάλληλο κάστινγκ μπορεί να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Και ενώ οι τελικές αποφάσεις για το α' μισό της σεζόν ακόμα δεν έχουν ληφθεί, πληροφορίες από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς αναφέρουν ότι το μόνο σίγουρο project για την προσεχή σεζόν είναι το «MasterChef 9». Με τα υψηλά ποσοστά που σημειώνει το μαγειρικό ριάλιτι, εξασφαλίζει ήδη το «πράσινο φως» για το νέο κύκλο επεισοδίων το 2025.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ