2024-02-08 14:30:04
Φωτογραφία για Η ΜΑΓΙΣΣΑ (Spoiler) : Απίστευτη ανατροπή για το μέλλον του Τζανή...
Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, θα κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών. Η τιμωρία του Τζανή είναι μεγάλη και η μοίρα του άσχημη. 

Σε επικίνδυνα μονοπάτια θα βρεθούν ο Αντρέι και η Θεοφανώ στην προσπάθειά τους να βρουν πληροφορίες για τον πατέρα της κοπέλας. Οι δυο τους αποφασίζουν να επισκεφθούν τη Μονεμβασιά για να συλλέξουν στοιχεία για εκείνον. Όμως, ένας επικίνδυνος άντρας παρακολουθεί τον Αντρέι και τη Θεοφανώ, με σκοπό να τη σκοτώσει έπειτα από εντολή της Κυπριανός.

Ο υπηρέτης της τελευταίας συνεχίζει να τους καταδιώκει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, αλλά ο κίνδυνος για το ζευγάρι θα έρθει από αλλού. Η Θεοφανώ και ο Αντρέι έρχονται ξαφνικά αντιμέτωποι με έναν νέο εχθρό και χωρίς να μπορέσουν να αντιδράσουν βρίσκονται φυλακισμένοι. Ο Αντρέι δεν καταφέρνει να την προστατεύσει και οι δυο τους είναι αιχμάλωτοι και δεν ξέρουν αν θα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί. Η μοναδική ελπίδα τους είναι η γυναίκα που πήγαν να επισκεφθούν στη Μονεμβασιά.


Ωστόσο, την ίδια στιγμή, ο διώκτης της Θεοφανώς βρίσκει επιτέλους τον στόχο του και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Τζανής καλείται να καταφέρει να επιβιώσει, έξω από τον πύργο, καθώς ο Μάρκος τον έδιωξε. Ο νεαρός σώζεται από έναν άγνωστο άντρα που προσφέρεται να τον βοηθήσει. Όμως, θα αποδειχθεί ο χειρότερος εφιάλτης του.

Ο Τζανής πέφτει θύμα δουλεμπορίου και ετοιμάζεται να πουληθεί σε μία μακρινή χώρα. Μπροστά του εμφανίζεται ο Μόφορης, ο οποίος ζητάει απ’ τον δουλέμπορο ν’ αγοράσει εκείνος τον Τζανή, αλλά η διαδικασία θ’ αποδειχθεί δύσκολη και επικίνδυνη.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ