2024-02-13 22:45:34
Φωτογραφία για Παραδοσιακή και σύγχρονη αισθητική σε εξαιρετική συνύπαρξη
Παραδοσιακή εξοχική κατοικία στην Ίμπιζα της Ισπανίας διαμορφωμένη με ξεχωριστικής αισθητικής συνδυασμούς και μείξη στυλ που δημιουργούν μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 

Το κτίσμα αναδομήθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά στο σημείο που υπήρχαν τα ερείπια του αρχικού κτίσματος, ενός πετρόκτιστου αγροτόσπιτου. 

Πέτρα, ασβέστης, λευκό και πλήθος φυτά και δέντρα της Μεσογειακής χλωρίδας δημιουργούν έναν πραγματικό παράδεισο στους εξωτερικούς χώρους, ενώ στο εσωτερικό έχουν αναμειχθεί έθνικ, μποέμ και παραδοσιακά στοιχεία σε μια γενικά λιτή αλλά πολύ καλαίσθητη διαμόρφωση.   

Χειροποίητα έπιπλα από ακατέργαστο ξύλο, εξαιρετικής αισθητικής υφασμάτινα στοιχεία με πολύχρωμα μοτίβα, λευκό σε συνδυασμό με πολλές έντονες αποχρώσεις σε λεπτομέρειες και μικρές επιφάνειες, από ψάθα όπως και αντικείμενα κατασκευασμένα από φυσικά ξύλα και καλάμι που έχουν συλλεχθεί από τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού συνθέτουν ένα φωτεινό, πολύχρωμο και απόλυτα φυσικό "σκηνικό" από το οποίο απουσιάζει κάθε είδος πολυτέλειας.  

Ένα σπίτι διακοσμητική ...απόδειξη για το πως σύγχρονης αισθητικής στοιχεία μπορούν θαυμάσια να συνυπάρξουν με παραδοσιακής αρχιτεκτονικής χώρους δίχως να ...αδικείται ούτε το νέο ούτε το παλιό και το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται από την αυθεντικότητα και των δύο. 

revistaad.es


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ