2024-02-15 06:35:10
Φωτογραφία για Συγκλόνισε η Μαρία Καρυστιανού στην εκδήλωση για τα Τέμπη στο Ευρωκοινοβούλιο
Εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών διοργάνωσε η ευρωομάδα της Αριστεράς, με κεντρικούς ομιλητές συγγενείς θυμάτων καθώς και τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος και διοργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «Τέμπη: Εκτροχιασμός του κράτους δικαίου».

eleftherostypos.gr

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος σε δηλωσή του μετά την ολοκλήρωσή της, είπε για τους συγγενείς των θυμάτων: « Είναι ήρωες που παλεύουν για τη δημοκρατία στην πατρίδα μας».

Στην ομιλία της η Μαρία Καρυστιανού, η οποία έχασε την κόρη της σε ηλικία 19 ετών στο τραγικό δυστύχημα είπε: «ήρθαμε για να μιλήσουμε για την αξία της ζωής, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είμαστε η φωνή των νεκρών μας. Είναι σαν να ακούτε τη φωνή της κόρης μου. Στη χώρα σας θα τολμούσε κανείς να βάλει τιμή στην ανθρώπινη ζωή; Σε εμάς την κοστολόγησαν, όσο ένα εισιτήριο του τρένου. Τα παιδιά μας δεν ήθελαν να πεθάνουν, ήθελαν να ζήσουν, να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Δεν ήταν αυτή η μοίρα τους, ούτε ήταν “θυσία” όπως χαρακτηρίστηκαν. Ανθρωποθυσίες δε συμβαίνουν το 2024. Θα έδινα τα πάντα για να μην ήμουν εδώ να σας μιλάω».

/sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ