2024-03-02 11:20:02
Φωτογραφία για Ελένη Τσολάκη: Το καθημερινό ήταν κάτι που προέκυψε όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα  - Δεν το είδα σαν δικαίωση
Η Ελένη Τσολάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube, Nansou TV και μεταξύ άλλων, μίλησε για την μεταφορά της στην καθημερινή πρωινή ζώνη του OPEN.

«Πήρα την Τρούφα γιατί φοβόμουν τα σκυλιά πάρα πολύ και ήθελα να ξεπεράσω τη φοβία μου. Με είχε δαγκώσει ένα σκυλί, ο Μπίλη», εξήγησε αρχικά η παρουσιάστρια και στη συνέχεια μίλησε για το πρώτο δοκιμαστικό που έκανε στην αρχή της πορείας της.

«Εγώ ήθελα πάρα πολύ να γίνω γυμνάστρια. Αυτό που έλεγα για τη ζωή μου είναι ότι θέλω να έχω ένα γυμναστήριο, να γυμνάζω τον κόσμο, αυτό ήταν το όνειρό μου τότε και γι αυτό δούλευα και σαν γυμνάστρια. Πάντα έχω κι άλλα πράγματα στο μυαλό μου, γιατί σε αυτή τη δουλειά δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Το θέμα της γυμναστικής, έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, οπότε έχω έλειψη στη γνώση αυτή. Δεν έχω το επιχειρείν μέσα μου, οπότε αυτό αν θα το τολμούσα, γιατί υπάρχει στο μυαλό μου, θα το έκανα με κάποιον που έχει τη γνώση », τόνισε.


«Την εποχή που έλεγα τον καιρό στο Happy Day μου τραγουδούσαν όλοι το τραγούδι. Δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους. Υπήρχαν κι άλλοι που δεν τους άρεσε. Μπορεί ο κόσμος να μην με ξέρει με το όνομά μου, να του θυμίζω κάτι, τώρα ο κόσμος είναι απορροφημένος στα προβλήματά του», δήλωσε η Ελένη Τσολάκη.

Για το αν δικαιώθηκε για την απόφαση που πήρε να κάνει καθημερινή εκπομπή, απάντησε: «Δεν το έβλεπα σαν δικαίωση. Ήταν κάτι που προέκυψε, ήταν κάτι που όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, μου έγινε η πρόταση και αποφάσισα να το κάνω. Αισθάνομαι καλά και με τα παιδιά μπροστά, κάνουμε παρέα, που δεν είναι το ζητούμενο αυτό, δεν το λέω γιατί κάποιος άλλος δεν κάνει, αλλά είναι όλοι μια ιστορία ο καθένας. Με όλες τις ομάδες που έχω υπάρξει δημιουργώ σχέσεις, αλλά δεν πάει να πει ότι κρατάνε».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ