2024-03-02 09:25:03
Φωτογραφία για Το  «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ ξεχειλίζει από έρωτα



Ο Θάνος Κιούσης και αυτό το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21:00 φοράει τα «βραδινά» του και μας υποδέχεται με σπέσιαλ διάθεση σε ένα ακόμα νυχτερινό, εκθαμβωτικό και άκρως διασκεδαστικό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ, που υπόσχεται να κάνει και αυτό το Σαββατόβραδό μας πιο παιχνιδιάρικο με σπέσιαλ νέους γύρους!  



Το πλατό του «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους και λαμπερούς καλεσμένους, που παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και συγκεκριμένα το πρόγραμμα «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ, ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00



Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ που ξεχειλίζει από έρωτα αλλά και … διαφωνίες ανάμεσα στους αρχηγούς των δύο ομάδων.



Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας στη ζωή βιώνουν έναν μεγάλο έρωτα, αλλά με το που ξεκινάει το παιχνίδι γίνονται «αντίπαλοι» και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την ομάδα τους, αλλά και για καλό σκοπό. Το επεισόδιο ξεκινάει με έναν χορό από το ερωτευμένο ζευγάρι και με το σύνθημα του Θάνου οι ομάδες παίρνουν θέση και οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή!

Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέρεστες απαντήσεις στην ερώτηση: «Πείτε μας πώς θα περιγράφατε την ερωτική σας ζωή, χρησιμοποιώντας μια έκφραση από δελτίο καιρού;»



Οι παίκτες απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση! 



«5Χ5» ΣΠΕΣΙΑΛ με τον Θάνο Κιούση: Σάββατο 2 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 21:00 στον ΑΝΤ1



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ