2024-03-03 07:58:45
Φωτογραφία για Όταν  ο Μαραθωνοδρόμος των σιδηροδρομικών Χρήστος Γαϊτανίδης έμπαινε στο καλλιμάρμαρο





Τον διακαή πόθο του να τρέξει στον κλασικό Μαραθώνιο τον έκανε πράξη. Πήρε μέρος στο 31ο Μαραθώνιο και οι στιγμές που έζησε θα του μείνουν ανεξίτηλες τη μνήμη του. Αναφερόμαστε στον σιδηροδρομικό Χρήστο Γαϊτανίδης ο οποίος έκανε το όνειρο της ζωής του πραγματικότητα.

«Μπαίνοντας στο καλλιμάρμαρο στάδιο ένιωσα ρίγη συγκινήσεως. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που έζησα εκείνη την στιγμή» μας είπε με συγκίνηση και υπερηφάνεια ο κ. Γαϊτανίδης.

Όμως εδώ που έφτασε δεν έφτασε τυχαία. Ήταν αποτέλεσμα συνεχών και επίπονων προσπαθειών. «Από την ημέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο αφοσιώθηκα στο τρέξιμο. Επίσημα άρχισαν συμμετέχω σε αγώνες δρόμου τα τελευταία χρόνια . Όμως απώτερος στόχος μου ήταν συμμετάσχω στον κλασικό Μαραθώνιο και αυτό το επέτυχα και είμαι ευτυχής» υπογράμμισε ο κ Γαϊτανίδης.

Είναι άξιος συγχαρητηρίων ο κ. Γαϊτανίδης που κατορθώνει καθημερινά να δίνει μάχη "μαραθωνοδρόμου" πάνω στις ράγες ως μηχανοδηγός και ταυτόχρονα συμμετέχει με πάθος στο αγαπημένο του σπορ το τρέξιμο. Εύγε σας κ. Γαϊτανίδη. Δείτε την εκ βαθέων «εξομολόγηση» του κ. Γαϊτανίδη στο βίντεο που ακολουθεί.

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ