2024-03-05 14:30:02
Φωτογραφία για Σε αυτό το κανάλι επιστέφει ο Λαζόπουλος με το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»;
Από τη συχνότητα του Mega θα κάνει την επιστροφή του στην τηλεόραση ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος μάλιστα κάνει την έκπληξη επαναφέροντας το άλλοτε αγαπημένο «Αλ Τσαντίρι Νιούζ».

Μάλιστα ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναμένεται να επιστρέψει με διπλό ρόλο στο κανάλι του Mega, όπως αποκαλύπτει η RealNews. Συγκεκριμένα, πέρα από την αναγέννηση της ζωντανής σατιρικής εκπομπής, ο Λαζόπουλος θα μπει και στη σειρά «Το Ναυάγιο».

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα υποδυθεί έναν δικηγόρο αριστερών πεποιθήσεων ο οποίος αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει τους διασωθέντες του ναυαγίου και όσους αναζητούν την αλήθεια έναντι του εφοπλιστή Βασιλείου.

Παράλληλα όμως, ο Λαζόπουλος συμφώνησε με το Mega για μια ζωντανή εκπομπή η οποία θα σχολιάζει καυστικά τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα. Η συνεργασία των δύο πλευρών μάλιστα αφορά αυτή τη σεζόν με το «Μεγάλο κανάλι» να θέλει να ρίξει άμεσα τη συγκεκριμένη εκπομπή στον αέρα, σίγουρα μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Στο τραπέζι ακόμη βρίσκεται η παράταση της συνεργασίας και μετά το τέλος της σεζόν δείγμα της θέλησης του καναλιού να κρατήσει τον μετρ της σάτιρας στο δυναμικό του.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ