2024-03-09 10:40:04
Φωτογραφία για Η Μάγισσα: Λασκαραίοι και Γερακάρηδες  ανάβουν το φυτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα …
Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ ο Τζανής παλεύει για τη σωτηρία του, βάζοντας σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές αποκαλύψεις θα «γκρεμίσουν» τους δύο πύργους και θα φέρουν τη Θεοφανώ ένα βήμα πιο κοντά στην ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64

Ο Μάρκος υποψιάζεται πως ο Τζανής κρύβεται στον πύργο των Γερακάρηδων και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το επιβεβαιώσει. Οι έρευνές του θα στραφούν προς τον Μισέλ. Θα καταφέρει να του αποσπάσει την πολυπόθητη πληροφορία;

Ο Αντρέι με τον Μπακού βρίσκουν καταφύγιο στον πύργο του Δραγουμάνου, ενώ η Θεοφανώ εξομολογείται στον Φρίξο τους φόβους της για τη Δαμιανή και προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι, που θα τους αποκαλύψει την ηθική αυτουργό της δολοφονίας του βρέφους.

Στον πύργο των Γερακάρηδων, θα γραφτεί η αρχή του τέλους για τους δυο αιώνιους εχθρούς της Μάνης ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65

Η εμφάνιση του Τζανή μπροστά στον Μάρκο και τον Μιχαήλ και η παραδοχή του πως βρήκε καταφύγιο στους Γερακάρηδες θα προκαλέσει σεισμό στους δυο πύργους, αλλά κι αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν τις δύο οικογένειες.

Η Θεοφανώ βεβαιώνεται για την ενοχή της Δαμιανής, τη στιγμή που ο Αντρέι μαζεύει άντρες και ξεκινάει για τον πύργο των Λασκαραίων με σκοπό να διεκδικήσει τη θέση του.

Ο Μάρκος δίνει διορία στους Γερακάρηδες να του παραδώσουν τον Τζανή κι εκείνος προτείνει στον Σπήλιο ένα παράτολμο σχέδιο για να σωθεί.

Το ίδιο βράδυ, ανάβει το φυτίλι που θα τινάξει τα πάντα στον αέρα…

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ