2024-03-19 17:39:03
Φωτογραφία για Διάρρηξη στο φαρμακείο του τέως προέδρου του ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης
"Ήρθε κι εμένα η ώρα μου", αναφέρει σε ανάρτησή του ο Σπύρος Νικολαΐδης, ανεβάζοντας το βίντεο από την κάμερα στο εσωτερικό του φαρμακείου. Πώς έδρασαν οι διαρρήκτες

Μόλις 33 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν δύο δράστες για να διαρρήξουν το φαρμακείο του τέως προέδρου του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, Σπύρου Νικολαΐδη και να φύγουν με την ταμειακή μηχανή.

"'Ήρθε κι εμένα η σειρά μου', αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία δημοσιοποιεί το βίντεο από το εσωτερικό σύστημα παρακολούθησης το καταστήματός του, που κατέγραψε καρέ - καρέ τις κινήσεις των διαρρηκτών".

Οι δύο νεαροί δράστες φαίνονται να φτάνουν στις 3:27 τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας, 18 Μαρτίου, έξω από το φαρμακείο, που βρίσκεται στην περιοχή της Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Φορούν σκούφους και μάσκες προσώπου
. Μαζί ξηλώνουν και σηκώνουν με τα χέρια τους το ρολό ασφαλείας, χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα, παρά το γεγονός ότι το ρολό είχε σιδερένια ενίσχυση από πίσω, όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης σε ένα από τα σχόλιά του. Ο ένας το κρατάει σε ύψος μισού μέτρου από το έδαφος την ώρα που ο δεύτερος σπάει με κάποιο εργαλείο το τζάμι της πόρτας εισόδου και εισέρχεται στο κατάστημα, παρά το γεγονός ότι χτυπάει ο συναγερμός. Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, επιστρέφει κρατώντας στα χέρια την ταμειακή μηχανή, με τον συνεργό του να σηκώνει πάλι το ρολό για την έξοδό του και μαζί εξαφανίζονται.



Πηγή : iatronet


pharmateam
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ