2024-04-06 13:30:05
Φωτογραφία για Αυτό είναι ο λόγος που το Famagusta αλλάζει ώρα μετάδοσης και σήμανση καταλληλόλητας
Η τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Famagusta», επιστρέφει με 8 νέα επεισόδια, το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου στις 22:40.

Όπως φάνηκε και στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου που έδειξε μία σκηνή βιασμού, ορισμένες από τις μαρτυρίες είναι ιδιαίτερα σκληρές και η δραματοποιημένη απεικόνισή τους είναι κατάλληλη για συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό.

Αυτός είναι και ο λόγος που η σειρά για τον β' κύκλο μετακινείται λίγο πιο αργά στην Prime Time - στις 22:40 - και αλλάζει σήμανση καταλληλόλητας (16), γεγονός που προμηνύει ακόμη πιο συνταρακτικές αφηγήσεις, μέσα από τη μυθοπλασία, του πόνου και της αγριότητας του πολέμου.

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς «Famagusta»:

Η άφιξη του Μάικλ ως μωρό στο Λονδίνο το 1974, αφήνει στην Κύπρο την Χριστίνα και τον Ανδρέα να θρηνούν. Η δίκη λήγει θετικά για τον Μάικλ. Το αντίθετο συμβαίνει με τον Θοδωρή που οδηγείται στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης
. Ο Μάικλ, έξαλλος και προδομένος από την Κατερίνα, την απολύει από το ντοκιμαντέρ. Ο Κλεάνθης γεμάτος ενοχές, ζητά να φύγει από τη φάρμα! Η Δάφνη χωρίζει άδικα τον Τεύκρο. Παρά την τεταμένη ατμόσφαιρα, η Σιμώνη ξεκαθαρίζει στην οικογένεια Σέκερη πως δεν αισθάνεται κακία για κανέναν. Ο Παύλος ζητάει συγνώμη απ’ τον Μάικλ. Η Ιφιγένεια αποκτά και πάλι την επιμέλεια του Αντρίκου, κάτι που ανακουφίζει τον Παύλο, τώρα που η υγεία του επιδεινώνεται. Η Σιμώνη ζητά συγγνώμη από τον Μάικλ που κατηγορήθηκε άδικα και μια αμοιβαία έλξη αρχίζει να διαφαίνεται. Το ντοκιμαντέρ συνεχίζεται. Αυτή τη φορά μια ηλικιωμένη Κύπρια περιγράφει πως ο γάμος της με Τουρκοκύπριο οδήγησε τα δίδυμα αγόρια της να πολεμήσουν το ένα εναντίον του άλλου στην εισβολή.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ