2024-04-15 14:10:02
Φωτογραφία για Ντάνος και Βασάλος πάνε  Άγιο Δομίνικο για το «Exatlon»;
Βασικός προμηθευτής προγράμματος στο prime time του ΣΚΑΪ (ζώνη υψηλής τηλεθέασης) παραμένει και την επόμενη σεζόν ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Το κανάλι του Φαλήρου δεν θα επενδύσει την επόμενη σεζόν σε μυθοπλασία. 

Αντίθετα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Acun Medya για τον ερχομό και στην Ελληνική τηλεόραση του «Exatlon». 

Πρόκειται για αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο όπως και το «Survivor» γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο. Το ριάλιτι ξεκίνησε το 2017 από την Βραζιλία, με τον Τούρκο παραγωγό να εξασφαλίζει στη συνέχεια τα δικαιώματα προβολής και παραγωγής του για αρκετές χώρες των Βαλκανίων όπως η Ρουμανία. Στις εγκαταστάσεις μάλιστα που έχουν στηθεί για το Ρουμάνικο «Exatlon» θα γυριστεί για λόγους κόστους και η Ελληνική εκδοχή του ριάλιτι.

   

Το νέο ριάλιτι στοχεύει περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι με εξαιρετικά απαιτητικά παιχνίδια και runs, ενώ απουσιάζουν οι στερήσεις φαγητού και ανέσεων των παικτών κατά τη διάρκειας της παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο.


Στόχος είναι οι δύο ομάδες από celebrities και «κοινούς θνητούς» να διαγωνίζονται σε πίστες διαφορετικής δυσκολίας και να κερδίζουν πόντους. Ο Γιώργος Λιανός θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την παρουσίαση του «The Voice» ως εκ τούτου η παραγωγή αναζητά ήδη άλλον οικοδεσπότη για το νέο ριάλιτι. 

Ψηλά στη σχετική λίστα είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Πρόσωπα με αθλητικό στυλ που ταιριάζουν απόλυτα με το concept του προγράμματος. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου για τη «Γη της Ελιάς» ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι στην ομάδα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» της Σίσσυς Χρηστίδου έχοντας φυσικά ενεργό συμβόλαιο με την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τελικό deal  Λιάγκα με τον ΑΝΤ1;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τελικό "deal" Λιάγκα με τον ΑΝΤ1;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ