2024-05-20 14:08:29
Φωτογραφία για Μητσοτάκης: «Το μετρό Θεσσαλονίκης θα είναι το ωραιότερο της Ευρώπης - Παραδίδεται σε 6 μήνες»
Τι είπε για το μετρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Στο μετρό Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ομιλία του στην πόλη, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, σημειώνοντας ότι «θα είναι το ωραιότερο της Ευρώπης».

reader.gr

Εικόνα : Χρήστος Γιαννακίδης

«Η κυβέρνησή μας πολύ συστηματικά και μεθοδικά επενδύει στην ανάπτυξη των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και σε αυτό το οποίο αποκαλούμε βιώσιμη αστική κινητικότητα και θα έλεγα ότι αυτή η αστική πολιτική κατ' εξοχήν βρίσκει την έκφρασή της στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα είπε: «Σε έξι μήνες από τώρα θα μπορέσουμε να παραδώσουμε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, αλλά και στους επισκέπτες το πιο σύγχρονο, κατά πάσα πιθανότητα, σίγουρα το πιο όμορφο μετρό οποιασδήποτε ευρωπαϊκής πόλης».

«Και το λέω αυτό σε μία πόλη, η οποία έχει δοκιμαστεί πολύ από προσδοκίες οι οποίες διαψεύστηκαν στο παρελθόν και η οποία μπορεί να αντιμετωπίζει αυτή την πραγματικότητα με μία σχετική επιφύλαξη», επισήμανε ακόμα ο πρωθυπουργός, συμπληρώνοντας:


«Θα κάνουμε όμως λίγη υπομονή ακόμα και πριν το τέλος του έτους θα μπορέσουμε να διαψεύσουμε και ενδεχομένως αυτούς οι οποίοι και σήμερα μπορεί να μην πιστεύουν ότι το μετρό Θεσσαλονίκης επιτέλους γίνεται πράξη».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη ακόμα τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «και για τους λίγους ή περισσότερους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει μία ακόμα ευκαιρία στον τελικό του κυπέλλου, να φέρετε και το κύπελλο στο Λευκό Πύργο».

«Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις που πήραμε για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις», ανέφερε επίσης ο πρωθυπουργός.

Επιπλέον συμπλήρωσε: «Θυμάστε αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για 2 μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες., δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση».

«Και παρά το γεγονός ότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική και μπορεί αυτό να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από όταν ξεκίνησε με φιλάθλους είναι μια εικόνα που προσιδιάζει περισσότερο με τα ευρωπαϊκά γήπεδα», συμπλήρωσε και τόνισε:

«Πιστεύω και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη. Ας το κρατήσουμε αυτό ως ένα σημαντικό βήμα στη σωστή κατεύθυνση».

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ