2024-06-14 11:13:27
Φωτογραφία για Η Ζήνα Κουτσελίνη μένει στο STAR με νέο μπάτζετ
Παραμένει στη συχνότητα του STAR για έναν ακόμη χρόνο (και μάλλον με βαριά καρδιά) η Ζήνα Κουτσελίνη. Το επιβεβαίωσε μέσω της συχνότητας του αδελφού καναλιού του Alpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Οι διαπραγματεύσεις της Ζήνας Κουτσελίνη με το κανάλι της Κηφισιάς ξεκίνησαν αργά και παρά το γεγονός ότι άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν

ενδιαφερθεί στο παρελθόν να την εντάξουν στο δυναμικό τους ο απαράβατος όρος της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας για εκπομπή στη ζώνη 12:00 – 14:00 δεν διευκόλυνε τα πράγματα.

Άλλωστε οι περισσότεροι σταθμοί έχουν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του daytime (ημερήσιο πρόγραμμα μέχρι τη ζώνη των 19.00) για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Το καλοκαίρι του 2023 όπως και αυτό του '22 ο ΣΚΑΪ είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση της Ζήνας Κουτσελίνη.

Φέτος υπήρξε επαφή αλλά καθυστερημένη καθώς έχει εδώ και καιρό αποφασιστεί μετά τους «Αταίριαστους» να ακολουθεί νέα ενημερωτική εκπομπή με οικοδεσπότη τον Άρη Πορτοσάλτε και κατά πάσα πιθανότητα μαζί του τη Μαρία Αναστασοπούλου.


Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ζήνα Κουτσελίνη αποδέχθηκε στο τελευταίο ραντεβού που είχε με στελέχη του STAR το τέλος της εκπομπής

«Βράδυ», αλλά και μια ελαφρά μείωση του μπάτζετ στις «Αλήθειες» που δεν αφορά στον πυρήνα της ομάδας της, αλλά στις αμοιβές εξωτερικών συνεργατών.

Όσον αφορά στις απολαβές της ιδίας προφανώς και δεν θα διατηρηθούν οι ίδιες μετά την ολοκλήρωση της βραδινής εκπομπής.

Πηγή: reader

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ