2012-07-03 13:15:50
Φωτογραφία για Ο δαίμονας Μπαθομέτ λατρεύεται στο κέντρο της Αθήνας
Μυστικές τελετές με... celebrities και έξω από την πρωτεύουσα... Γίνονται τελετές μαύρης μαγείας στην Αθήνα; Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» ο δαίμονας Μπαθομέτ έχει πρωτοστατήσει και σε εκκλησιαστικά ανάγλυφα αλλά και σε συγκεντρώσεις που γίνονταν και συνεχίζουν να γίνουν ακόμη και στην Ελλάδα.

Ο συντάκτης του κειμένου που δημοσιεύει η εφημερίδα αναφέρει ότι έναν από αυτούς τους χώρους συγκεντρώσεων- που βρίσκεται στην Αθήνα, κοντά στο Πεντάγωνο- είχε καταγγείλει και είχε ακολουθήσει έρευνα.

Στην αρχή, όπως συμπληρώνει στο δημοσίευμα, του ζητήθηκε να απολογηθεί διότι είχε πει ότι είκοσι περίπου διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες έχουν επάνω τους τατουάζ του Μπαθομέτ και ύστερα του έγινε η ερώτηση γιατί δεν βγαίνει να δημοσιεύσει ανοιχτά αυτό τον κατάλογο με τους καλλιτέχνες.

Στη συνέχεια, απείλησαν, όπως συνεχίζει στο δημοσίευμα, να του φέρουν προς αντιπαράθεση τον ίδιο τον δημιουργό των τατουάζ. Όταν λοιπόν μια τηλεοπτική εκπομπή τον κάλεσε, εκείνος είπε ότι έγινε πλούσιος από τα τατουάζ που τους είχε κάνει.


Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποδείχθηκε ότι υπάρχει μεγάλο κύκλωμα του Μπαθομέτ, που συνοδεύεται από όργια, στο κέντρο ουσιαστικά της Αθήνας (κοντά στο Πεντάγωνο). Στο κύκλωμα αυτό συμμετέχουν «προσωπικότητες».

Και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά, αφού υπήρχε και άλλο κύκλωμα στην περιοχή της Παλλήνης, σε χώρο διάσημο και υπήρχε και άλλο ένα κύκλωμα στην Πελοπόννησο. Αλλά και πολλά ακόμη σε όλη σχεδόν την Ελλάδα. Και γι' αυτό ο συντάκτης του κειμένου ζητά να ερευνηθεί το θέμα για το οποίο υπάρχουν και στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Και όπως αναφέρει, η σύνθεση του ονόματος του δαίμονα, Μπαθομέτ (ή Μπαφομέτ), εμπεριέχει τέσσερις ελληνικούς φθόγγους. Η μετάλλαξη, όπως γράφει η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», έγινε από τους Ιουδαίους και η εξέλιξη είναι να φέρουν αυτόν τον δαίμονα στην Ευρώπη, αλλά και πολλές τελετές που συχνά έχουν οργιακό χαρακτήρα. 

newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ