2012-07-03 13:15:07
Φωτογραφία για Οι πολίτες αγκάλιασαν την έκθεση για το κρασί της Σάμου
Επιτυχία μεγαλύτερη του αναμενόμενου, σημείωσε η πρωτοβουλία της Δυναμικής Promotion σε συνεργασία με ιδιώτες αλλά και επιχειρηματίες της Σάμου, να διαφημίσει το νησί στους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Αττικής, το Σάββατο και Κυριακή 23 & 24 Ιουνίου 2012 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Οι υπεύθυνοι που ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, έτσι ώστε να παρουσιάσουν την καλύτερη εικόνα της Σάμου προς τα έξω.

Από νωρίς το πρωϊ του Σαββάτου είχε στηθεί το περίπτερο στην πλατεία Κλαυθμώνος όπου μοιράζονταν τοπικά προϊόντα της Σάμου (κρασί – ούζο – βότανα – τοπικά γλυκά, ακόμη και κρουασάν που γίνονται στη Σάμο) και πάρα πολλοί ήταν αυτοί που πέρασαν και τις δύο ημέρες από την πλατεία για να πάρουν μία γεύση από Σάμο.

Στο διήμερο αυτό όπως μας ανέφερε η υπεύθυνη της Δυναμικής Promotion κ. Ιωάννα Αναστασιάδη δόθηκαν περίπου 10.000 βιβλιαράκια που ανέφεραν την ιστορία της Σάμου και των χωριών της, 5.000 μαγνητάκια με το σχήμα της Σάμου, ενώ μια μασκότ (δελφίνι) μοίρασε 1.000 μπαλόνια σε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το περίπτερο.


Υπήρχε ακόμη και κινητή μονάδα αιμοδοσίας, όπου όποιος ήθελε μπορούσε να δώσει αίμα για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», αλλά και του Νοσοκομείου Σάμου.

Στις διήμερες εκδηλώσεις πήραν μέρος το χορευτικό συγκρότημα «Καπετάν Λαχανάς», αλλά και η χορευτική ομάδα «Κέρκης», όπου παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους επισκέπτες, τοπικούς χορούς της Σάμου. Επίσης το Σάββατο δόθηκε συναυλία από το συγκρότημα της Πένης Σκάρου, όπου παρουσίασε το νέο της single "ΘΕΛΩ Ν΄ΑΦΕΘΩ" feat SEXPYR που κυκλοφορεί στο itunes strores από την inside out/Warner music. Η Πένη Σκάρου παρουσίασε επίσης ένα δίωρο πρόγραμμα με γνωστές ροκ επιτυχίες.

Φυσικά η εκδήλωση δεν πέρασε απαρατήρητη και από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια Εθνικής εμβέλειας (ΕΡΤ και MEGA), όπου με σύντομες ζωντανές συνδέσεις κάλυψαν την εκδήλωση που αφορούσε την προβολή της Σάμου. Από τους υπεύθυνους της Δυναμικής Promotion δόθηκαν ως δώρα και ορισμένες ημέρες διαμονής στη Σάμο, σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, που θα κληρωθούν στο ακροατήριό τους.

Σ’ αυτό το διήμερο των εκδηλώσεων αρκετοί ήταν οι Σαμιώτες των Αθηνών αλλά και του Πειραιά που πέρασαν για να πουν ένα καλό λόγο, αλλά και για να βρεθούν με γνωστούς τους ανθρώπους. Την εκδήλωση επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Σαμίων - Πρόεδρος του Συλλόγου Σπαθαριωτών - Δημοτικός Σύμβουλος Ζωγράφου κύριος Κώστας Αγγελής καθώς και ο εκπαιδευτικός – συγγραφέας - δημοσιογράφος κύριος Νίκος Ορφανός και πολλοί άλλοι.

Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια, διότι χωρίς τυμπανουκρισίες, πολλά λόγια, αλλά με έργα και πολύ προσωπική εργασία, κατάφεραν μέσα σε ένα διήμερο να δώσουν την όμορφη εικόνα της Σάμου προς τα έξω. Πολλά συγχαρητήρια και ελπίζουμε η προσπάθειά τους να έχει συνέχεια. Άλλωστε τι μας έμεινε; Η ιδιωτική πρωτοβουλία… Μπράβο παιδιά…
TreloKouneli
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ