2012-07-03 17:19:45
Φωτογραφία για Ποιος έστειλε εξώδικο στην Τάνια Τρύπη;
Η Τάνια Τρύπη δέχθηκε εξώδικο από θεατρικό παραγωγό, ο οποίος υποστηρίζει πως η γνωστή ηθοποιός αθέτησε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει και ενήργησε αντιδεοντολογικά.

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός Μπάμπης Κράλιοβιτς ανέβαζε το έργο «La Nona» με τον Δημήτρη Πιατά και είχε «κλείσει» την Τρύπη για συμπρωταγωνίστρια, σύμφωνα όμως με το δημοσίευμα της «Espresso» η ηθοποιός τελευταία στιγμή αποφάσισε να συμμετάσχει στο έργο «Σικάγο» του Σταμάτη Φασουλή.

«Ύστερα από πενήντα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στο θέατρο δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό το φαινόμενο, να υπογράψω συμβόλαιο με ηθοποιό και να με αφήσει. Να σας πω, μάλιστα, ότι η κυρία Τρύπη με έπαιρνε με μεγάλη ανησυχία κάθε μέρα στο τηλέφωνο πριν υπογράψουμε συμβόλαιο. Και προσπαθούσα να την καθησυχάσω λέγοντάς της: "Μην ανησυχείτε, κυρία Τρύπη, πενήντα χρόνια δεν έχω αθετήσει τον λόγο μου. Και αυτό είναι κάτι περισσότερο από δέκα υπογραφές» δήλωσε ο Μπάμπης Κράλιοβιτς, ενώ ο Δημήτρης Πιατάς έκανε λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.


«Με ειδοποίησε ότι βρήκε τον ρόλο της ζωής της και μου ζήτησε να την αφήσω. Της είπα, λοιπόν, πως "δεν θα μπορέσω. Να κάνετε εσείς τον ρόλο της ζωής σας και να καταστραφούμε εμείς; Έχω διώξει ήδη τρεις πρωταγωνίστριες για να πάρετε εσείς τον ρόλο. Αυτό που κάνετε είναι αντιδεοντολογικό. Εγώ δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να σας αποδεσμεύσω. Θα κινηθώ νομικά» πρόσθεσε ο παραγωγός.

Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα: «Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα. Ουδέν σχόλιον».
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κριστιάν ο 14ος!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κριστιάν ο 14ος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ