2012-07-03 17:34:06
Φωτογραφία για ΚΟΝΣΕΝΤΙΝΟ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΡΟΥΙΣ
Για την περίπτωση του Άλαν Ρουίς, για την οποία εμφανίστηκε αισιόδοξος, αλλά και για την επικείμενη έλευσή του στην Ελλάδα που φέρνει και άλλες... προτάσεις για παίκτες, μίλησε στο "gazzetta.gr" ο Φερνάντο Κονσεντίνο.

Η άφιξη του Κονσεντίνο στην Ελλάδα είναι ένα από τα σημαντικά θέματα της «κόκκινης» μεταγραφικής επικαιρότητας και ο ίδιος στις δηλώσεις του γνωστοποίησε ότι... «σε 2 με 3 μέρες θα είμαι στην Ελλάδα. Θα έρθω στην χώρα σας για διάφορα μεταγραφικά θέματα».

Σε ερώτηση για τον Άλαν Ρουίς και το πόσο κοντά είναι στο να κλείσει συμφωνία με τον Ολυμπιακό σχολίασε: «Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε μία κλεισμένη συμφωνία. Αισιοδοξώ όμως ότι θα συμφωνήσουμε με την ομάδα. Πιστεύω ότι θα τα βρούμε για τον Ρουίς».

Όταν του ζητήθηκε να πει κάτι γι' αυτόν τον παίκτη τόνισε: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Αυτήν την στιγμή για μένα είναι στους 2 με 3 κορυφαίους παίκτες της Αργεντινής στην ηλικία του. Θεωρώ πως για τον Ολυμπιακό είναι μία πολύ καλή λύση».


Ο Φερνάντο Κονσεντίνο δεν θα έρθει όμως στην Ελλάδα μόνο για τον Ρουίς. «Έχω να προτείνω διάφορους παίκτες για τον Ολυμπιακό. Όπως ξέρετε έχω πολλούς ποδοσφαιριστές για κάθε θέση. Πάντα το κάνω αυτό όταν έρχομαι στην Ελλάδα», επισήμανε.

Ερωτηθείς για το εάν έχει στ' υπόψιν του κάποιο όνομα για τους ερυθρόλευκους είπε: «Προς το παρόν όχι, γιατί δεν γνωρίζω ακριβώς τις ανάγκες του Ολυμπιακού. Θέλω να ακούσω από τους ανθρώπους της ομάδας το τι θέλουν και το τι ψάχνουν γενικά.

Τότε θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα πράγματα αλλά και να κάνω τις προτάσεις μου. Πάντως είναι σίγουρο ότι δεν έρχομαι στην Ελλάδα μόνο για τον Ρουίς. Έρχομαι και για άλλους ποδοσφαιριστές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μένει Ελλάδα ο Φωτάκης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μένει Ελλάδα ο Φωτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ