2012-07-03 19:25:34
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ! ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ...
Από σήμερα ο Κώστας Μανωλάς είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, δίνοντας ακόμα μία λύση στον Λεονάρντο Ζαρντίμ για τις θέσεις της άμυνας, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου των ερυθρόλευκων, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιθυμία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα η απόκτηση του Μανωλά αποτελεί προσωπική επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, ο οποίος ζήτησε από δικούς του ανθρώπους να πλησιάσουν τον Στέλιο Μανωλά και να του μιλήσουν για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ανιψιό του.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του ο Μανωλάς βρέθηκε στο Ρέντη, με τα σχόλια των ανθρώπων του Ολυμπιακού να είναι τα καλύτερα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και τον Σάββα Θεοδωρίδη σε δηλώσεις του να λέει χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω συναντήσει ξανά τέτοια περίπτωση σε όλη μου τη ζωή. Δεν χρειάζεται να του πω τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του οτι ο νεαρός αμυντικός μπορεί να γράψει ιστορία στον Θρύλο.

Εξέφρασε την άποψη, μάλιστα, πως ο νεοαποκτηθείς θα... σκίσει δίπλα στον Αβραάμ. «Γυαλίζει το μάτι του, το παιδί αυτό έχει όνειρό του να διαπρέψει με την ερυθρόλευκη φανέλα, σαν να τον είχαμε στις Ακαδημίες. Με τα προσόντα του και την ψυχάρα του, θα σκίσει δίπλα στον Αβραάμ», τόνισε ο Σάββας Θεοδωρίδης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ