2012-07-03 21:16:54
Φωτογραφία για ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ
Ανακοίνωση σχετικά με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει «H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι το Πρόγραμμα Επιβράβευσης των Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012 ολοκληρώθηκε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους μας για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα για 4η συνεχή χρονιά και να επιβραβεύσουμε τους 10 πιο πιστούς, με ένα δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Οι δέκα πιο πιστοί φίλαθλοι της ομάδας που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους μέσα από την παρουσία τους στο ΣΕΦ καθώς και από τις αγορές που πραγματοποίησαν στα επίσημα προϊόντα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα κερδίσουν από μια κάρτα διαρκείας της επόμενης χρονιάς μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δίνοντάς τους και τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τα δύο κύπελλα της Euroleague και του Ελληνικού Πρωταθλήματος.


Οι φίλαθλοι που συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους είναι 18 από τους οποίους ισοψηφούν οι 15 τελευταίοι (με 420 πόντους). Αυτοί οι 15 φίλαθλοι θα διεκδικήσουν, μετά απο κλήρωση, τα 7 εισιτήρια διαρκείας.

Ο πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας μας (με βάση το συγκεκριμένο πρόγραμμα και την συλλογή πόντων απο τους αγώνες και την αγορά επίσημων προϊόντων) που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους κερδίζει μια θέση δίπλα στο παρκέ του ΣΕΦ, μια μοναδική θέση Court Seat!

Οι 7 τυχεροί που θα αναδειχθούν απο την κλήρωση καθώς και οι 3 πρώτοι (οι οποίοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί) θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους σε ειδική εκδήλωση τον Σεπτέμβριο, στην οποία θα παρευρεθούν και οι παίκτες της ομάδας μας.

5η Χρονιά!

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και φέτος για 5η συνεχή χρονιά, με πολλά προνόμια και ευκαιρίες για συλλογή πόντων, τόσο από την παρουσία κάθε φιλάθλου στο ΣΕΦ όσο και από τις αγορές από τις μπουτίκ του ΣΕΦ αλλά και στο Official Olympiacos BC Store (με κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ προστίθεται ένας πόντος στο πρόγραμμα). Παρακολουθήστε μέσα από το site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ την εξέλιξη των πόντων σας καθώς και τις ανακοινώσεις της Δ/νσης Εισιτηρίων για τους πόντους ανά παιχνίδι και αυξήστε τις πιθανότητες να είστε εσείς ένας από τους 10 τυχερούς φιλάθλους στο τέλος της περιόδου που θα κερδίσει μια κάρτα διαρκείας της ερχόμενης περιόδου!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ