2012-07-03 23:10:12
Φωτογραφία για ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ: ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ
Την πίστη του ότι ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό εξέφρασε σε δηλώσεις του στο "gazzetta.gr" ο πρώην προπονητής του στην ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός που πλέον θα κάθεται στον πάγκο του Ατρόμητου μίλησε για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, με τον οποίο συνεργάστηκαν στην ΑΕΚ και είπε αναλυτικά:

«Ο Κώστας είναι και καλός παίκτης και καλό παιδί. Σίγουρα θέλει δουλειά για να παίξει στον Ολυμπιακό. Έχει ταλέντο αλλά και τα φόντα να γίνει ακόμα καλύτερος ως ποδοσφαιριστής σε σχέση με το πως είναι τώρα», επισήμανε αρχικά.

Σε ερώτηση για το εάν μπορεί να πετύχει στους πρωταθλητές Ελλάδας ισχυρίστηκε: «Γιατί να μην μπορεί να τα καταφέρει; Θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό. Εξαρτάται βέβαια από τον ίδιο».

Ποια όμως είναι ποια τα ποια μεγάλα ατού στο παιχνίδι του; «Δεν χρειάζεται να μπούμε σε αναλύσεις. Ο Κώστας έχει αρκετά καλά στοιχεία, όμως έχει και αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθώσει στον τρόπο που παίζει».

Κλείνοντας έδωσε την δική του ευχή για τον Μανωλά. «Του εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα του και ότι καλύτερο με τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος πήρε αυτήν την απόφαση να κλείσει εκεί και μακάρι να πετύχει», σχολίασε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ