2012-07-03 23:52:27
Φωτογραφία για ΛΟΥΓΚΑΝΟ: ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΙ!
Ο Ουρουγουανός αμυντικός, Ντιέγκο Λουγκάνο, τόνισε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι θέλει να παραμείνει στην Παρί Σεντ Ζερμαίν και να κατακτήσει το πρωτάθλημα Γαλλίας, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες που τον ήθελαν να είναι παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ Ο Λουγκάνο είπε χαρακτηριστικά: «Ξέρω οτι και στη Βραζιλία αλλά και παντού στην Ευρώπη, πολλοί παίκτες έχουν μεταγραφεί υποθετικά αλλά εγώ μίλησα με τον ατζέντη μου και του είπα να μην ψάξει για άλλη ομάδα».

«Για το υπόβαθρό μου και τη προσωπικότητά μου θα πρέπει να δεχθώ την πρόκληση και να πάω στο Παρίσι και να προσπαθήσω να γίνω πρωταθλητής Γαλλίας», είπε ο Λουγκάνο συνεχίζοντας:

«Αυτός θα είναι ο στόχος μου τη νέα σεζόν. Έγινα πρωταθλητής σε όσα πρωταθλήματα έπαιξα, σε κάθε χώρα που έζησα και τώρα στα 31 μου θέλω να κάνω το ίδιο και με τη Παρί».

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη αλλά η στάση του Ουρουγουανού δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους νταμπλούχους, αφού φαίνεται οτι ο ίδιος θέλει να μείνει στην Παρί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ