2012-07-04 00:13:03
Φωτογραφία για Με λεία 60.000 ευρώ έφυγαν οι ληστές από σπίτι ηλικιωμένων στην Τήνο
Καλά διαβασμένοι και πολύ καλά προετοιμασμένοι ήταν οι ληστές που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στην Τήνο και οι οποίοι... κατάφεραν με την απειλή όπλου να αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 60.000 ευρώ.

Οι δύο δράστες παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού που βρίσκεται στη Μέση της Τήνου, μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού το οποίο εκείνη την ώρα κοιμόταν, τους ξύπνησαν και υπό την απειλή του όπλου τους ζήτησαν τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου. «Πείτε μας τον κωδικό που έχει το χρηματοκιβώτιο, αν θέλετε να ζήσετε!», φέρονται να είπαν συγκεκριμένα.

Οι ηλικιωμένοι αναγκάστηκαν να πουν τον κωδικό και τότε ο ένας από τους δύο σηκώθηκε και το άνοιξε. Ο άλλος παρέμεινε στο κρεβάτι μαζί τους, κρατώντας όπλο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι δράστες είχαν στην κατοχή τους, τα χρήματα και τα κοσμήματα που υπήρχαν μέσα στο χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια έδεσαν το ζευγάρι στο κρεβάτι και έγιναν καπνός Οι μέχρι στιγμής έρευνες της Αστυνομίας δεν απέφεραν, πάντως, καρπούς iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ