2012-07-04 00:24:24
Φωτογραφία για Ακόμα και οι μπαταρίες των σιδηροδρομικών διαβάσεων μπαίνουν στο στόχαστρο των ληστών
Όπως και σε πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας, τα κρούσματα ληστειών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, με τους ληστές να αρπάζουν ό,τι βρουν, ακόμα και τα πιο απίστευτα αντικείμενα. Τελευταία κρούσματα σε ένα εργοτάξιο, δύο σιδηροδρομικές διαβάσεις και ένα διαμέρισμα. Ό,τι μπορούσαν πήραν άγνωστοι δράστες από εργοτάξιο τεχνικής εταιρίας στον Πύργο. Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι δράστες διέρρηξαν ένα κοντέινερ που χρησιμοποιείτο ως χώρος γραφείου και αφαίρεσαν ένα ζευγάρι γυαλιά, πέντε συσκευές τηλεφώνου. Επίσης από τα ρεζερβουάρ των σταθμευμένων φορτηγών έκλεψαν 600 λίτρα πετρέλαιο.

Το τελευταίο δίμηνο εκτιμάται πως εκλάπησαν οι μπαταρίες από τις σιδηροδρομικές διαβάσεις στην οδό Κολιρίου και στην οδό Λαμπετίου στον Πύργο. Και φυσικά η αξία τους μπορεί να είναι μεγάλη και να φτάνει τις 3000 ευρώ, όμως η χρηστικότητά τους σαφώς μεγαλύτερη.

Θύματα διαρρηκτών έπεσαν οι ιδιοκτήτες διαμερίσματος τρίτου στην οδό Γυμνασιάρχου Δούκα στον Πύργο. Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών μπήκαν και έκλεψαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ