2012-07-04 08:14:02
Φωτογραφία για Νέο εγχείρημα για τη Ρούλα Κορομηλά
Η Ρούλα Κορομηλά έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα της, το οποίο θα είναι τελείως διαφορετικό.

«Ένιωθα ότι είχα πράγματα να πω και ήθελα να τα πω» δηλώνει η Ρούλα Κορομηλά στην εφημερίδα Espresso, με αφορμή τη νέα της δραστηριότητα που είναι η συγγραφή βιβλίων.

Πέντε καινούρια βιβλία με την υπογραφή της θα κυκλοφορήσουν μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο.

Εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν στη συγγραφή βιβλίων για παιδιά -και όχι μόνο-, η παρουσιάστρια λέει: «Πιθανότατα να είναι και αυτή η έλλειψη (ενός δικού της παιδιού) που με οδήγησε σε αυτό. Αλλά για να μην έγινε, για κάποιο λόγο θα συνέβη. Το ότι έχω αδυναμία στα παιδιά είναι γνωστό και από εκεί ξεκινάνε όλα. Πιστεύω πώς ότι γίνεται και ότι δεν γίνεται, είναι για κάποιον λόγο. Σίγουρα λοιπόν, για κάποιο λόγο δεν απέκτησα παιδί. Δεν είναι όμως ότι ξυπνάω με αυτή την επιθυμία»

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε και για τα όσα έχουν γράψει κατά καιρούς γι' αυτήν: «Σου μιλάω ειλικρινά πως τώρα και να μου γράψει κάποιος κάτι άσχημο, δεν θα στενοχωρηθώ. Ξέρεις πώς ήμουν παλιά, που έκλαιγα και φώναζα... Τώρα θα χαμογελάσω και θα πω "τι λέει τώρα αυτός"; Ενώ δεν το είχα πριν αυτό. Δεν έχω και δεν θέλω να αποδείξω τίποτα πια! Ίσως ακούγεται εγωιστικό, αλλά είναι αλήθεια, έτσι αισθάνομαι».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ