2012-07-04 09:59:06
Φωτογραφία για Η Tζούλια Αλεξανδράτου μήνυσε τον βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη
Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που αφορά τη μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη για συκοφαντική δυσφήμιση. Σε ομιλία του στη Βουλή στις 15 Απριλίου του 2010, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου, ο κ. Παπαδημούλης είχε αναφέρει για το περίφημο ροζ dvd της τηλεπερσόνας ότι πρόκειται "κραυγαλέα περίπτωση φοροδιαφυγής". Η Τζούλια Αλεξανδράτου μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για αυτή του την δήλωση, ενώ ο βουλευτή σχολίασε ότι πρόκειται για άλλη μία προσπάθειά της να συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας.

Η δικογραφία είχε παραμένει σε εκκρεμότητα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου λόγω της διάλυσης της Βουλής και των εκλογών.

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε στη Βουλή ακόμα τρείς δικογραφίες. Οι δικογραφίες αυτές σχηματίστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ύστερα από την υποβολή σχετικών μηνύσεων κατά πρώην κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών.


Στα σχετικά εισαγγελικά διαβιβαστικά έγγραφα δεν διατυπώνεται καμία κρίση, αλλά ζητείται από τη Βουλή να ασκήσει τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα καθήκοντά της.

Ειδικότερα, στη Βουλή διαβιβάστηκε η μηνυτήρια αναφορά της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών κατά του τέως υπουργού Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη για τη μείωση των αποδοχών τους και την εξομοίωση με το μισθολόγιο των Δημοσίων υπαλλήλων, κάτι που σύμφωνα με τον τέως υπουργό έγινε ύστερα από σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Παράλληλα, διαβιβάστηκε η μήνυση σε βάρος του τέως υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου σχετικά με την ανάρτηση στο διαδίκτυο στοιχείων ιατρών που φέρονταν να έχουν διαπράξει φορολογικές παραβάσεις.

Η τρίτη δικογραφία στρέφεται κατά του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλλει ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στρεφόμενος κατά παντός υπευθύνου για την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και τις περικοπές αποδοχών κ.λπ.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ