2012-07-04 10:15:04
Φωτογραφία για Μηνύσεις σε Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Μπαμπινιώτη
Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έστειλε στη Βουλή ορισμένες δικογραφίες, οι οποίες είχαν μείνει σε εκκρεμότητα τους τελευταίους μήνες λόγω της διάλυσης της Βουλής και της διενέργειας, δύο φορές, εκλογών.

Οι δικογραφίες αυτές σχηματίστηκαν στην εισαγγελία Πρωτοδικών ύστερα από την υποβολή σχετικώνμηνύσεων κατά πρώην κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών.

Στα σχετικά διαβιβαστικά σημειώματα αναφέρονται μηνύσεις κατά των κ.κ. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Μπαμπινιώτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη μία περίπτωση η ομοσπονδία ιδιωτικών εκπαιδευτικών λειτουργών έχει μηνύσει τον τέως υπουργό παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη για τη μείωση των αποδοχών τους και την εξομοίωση με το μισθολόγιο των Δημοσίου υπαλλήλων, κάτι που κατά τον τέως υπουργό έγινε ύστερα από σχετική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους.

Σε άλλη περίπτωση έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του τέως υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου για την ανάρτηση στο διαδίκτυο στοιχείων ιατρών που φέρονταν να έχουν διαπράξει φορολογικές παραβάσεις.


Ενώ άλλη δικογραφία στρέφεται κατά του τέως Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλλει ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών στρεφόμενος κατά παντός υπευθύνου για την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και τις περικοπές.

Τέλος, άλλη δικογραφία αφορά μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κατά του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλη, αναφέρει το star.gr, για συκοφαντική δυσφήμιση, όπου θα εξεταστεί το ενδεχόμενο άρσης της ασυλίας του.
tsantiri.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ