2012-07-04 10:12:05
Φωτογραφία για Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας
Διήμερη επίσημη επίσκεψη πραγματοποιεί από αύριο στην Ελλάδα ο Πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. Ο Βούλγαρος Πρόεδρος θα γίνει επίσημα δεκτός αύριο το πρωί στις 10.30, στην Ηρώδου Αττικού από τον κ. Παπούλια και μέλη της κυβέρνησης και αμέσως μετά οι δύο ηγέτες θα έχουν συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο και θα κάνουν κοινές δηλώσεις στον Τύπο (11.45) μετά το τέλος των συνομιλιών τους.

Ο κ. Πλεβνέλιεφ θα συναντηθεί το μεσημέρι με τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος θα του παραθέσει γεύμα στο εστιατόριο Διόνυσος στην Ακρόπολη (13.00).

Κατόπιν ο Βούλγαρος Πρόεδρος θα ξεναγηθεί στο Μουσείο της Ακρόπολης και θα επισκεφθεί το απόγευμα το Δημαρχείο της Αθήνας, όπου ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης θα του απονείμει το χρυσό μετάλλιο της πόλης.

Την Πέμπτη το πρωί ο Βούλγαρος Πρόεδρος θα επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και, εν συνεχεία, θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη και επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος ενώ θα ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, πριν αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης για τη Σόφια.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ