2012-07-04 10:14:03
Φωτογραφία για Τις προτεραιότητες της κυπριακής προεδρίας παρουσίαζει στην Ευρωβουλή ο Δ.Χριστόφιας
Τις προτεραιότητες της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει σήμερα ενώπιον της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.

Το πρωί θα πραγματοποιηθεί η επίσημη υποδοχή του προέδρου Χριστόφια από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Θα ακολουθήσει φωτογράφιση των δυο Προέδρων και φωτογράφιση των δυο Προέδρων με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέφανο Στεφάνου και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Θα ακολουθήσει η υπογραφή του βιβλίου επισκεπτών από τον Δημήτρη Χριστόφια και αποκάλυψη της «Κεφαλής της Αφροδίτης», δώρο του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τον Μάρτιν Σουλτς.

Στη συνέχεια, από τις 9 μέχρι τις 11 πμ τοπική ώρα. η παρουσίαση των προτεραιοτήτων από τον Πρόεδρο στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενώ ο Πρόεδρος θα απαντήσει και σε ερωτήσεις των Ευρωβουλευτών.

Ακολούθως θα δοθεί διάσκεψη Τύπου με τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μαουέλ Μπαρόζο.

Θα ακολουθήσει γεύμα με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, των αρχηγών των πολιτικών ομάδων και των Κύπριων ευρωβουλευτών.

Ο πρόεδρος Χριστόφιας θα αναχωρήσει από το Στρασβούργο για Λάρνακα στις 19:35 τοπική ώρα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ