2012-07-04 12:00:04
Φωτογραφία για Ικανοποιημένοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία
Στην ΠΑΕ περιμένουν τις επόμενες ημέρες να αυξηθεί κατακόρυφα η κίνηση Την ικανοποίηση των υπεύθυνων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για την ανταπόκριση που έχει τύχει μέχρι σήμερα η προσπάθειά της μετέφερε ο Σπύρος Βλάχος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρώτη Γραμμή». «Περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να αυξηθεί κατακόρυφα η κίνηση», τόνισε ο άνθρωπος που συντονίζει τη διαδικασία εγγραφών.

«Ήδη από τις εννιά το πρωί έχουν αρχίσει και έρχονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού εδώ στα γραφεία μας για να εγγραφούν. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι και περιμένουμε τις επόμενες μέρες να αυξηθεί κατακόρυφα η κίνηση. Οσο περνούν οι ώρες το τηλεφωνικό κέντρο δέχεται όλα και περισσότερες κλήσεις από φίλους του Παναθηναϊκού που ζητούν πληροφορίες επί της διαδικασίας», τόνισε ο κ. Βλάχος και συνέχισε:

«Μέχρι τώρα υπάρχουν τρεις τρόποι για να γίνει κανείς μέλος. Η πιο εύκολη είναι μέσω του Ίντερνετ στο paomprosta.gr. Διαλέγεις το πακέτο σου και με την πιστωτική σου κάρτα πληρώνεις το συγκεκριμένο ποσό. Από την ερχόμενη εβδομάδα η κατάθεση θα μπορεί να γίνεται και με δόσεις, κάτι πολύ σημαντικό για τις μέρες που διανύουμε».


Ο υπεύθυνος εγγραφών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατέληξε… «Αν κάποιος δεν θέλει να χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα και φοβάται μπορεί να πάει είτε στην τράπεζα, είτε να έρθει στα γραφεία της Συμμαχίας, εδώ στο Μαρούσι, στο χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΠΑΕ. Θα χρειαστεί την αστυνομική του ταυτότητα και λιγότερο από πέντε λεπτά».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ