2012-07-04 15:00:38
Φωτογραφία για ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...
Ο πανικός που τους προκάλεσαν οι σφαλιάρες τόσο στην Κωνσταντινούπολη, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα (πολύ περισσότερο σ'αυτό), τους έκαναν να χάσουν τη...μπάλα!

Από που ν'αρχίσουμε και που να τελειώσουμε Να πούμε για τα σχόλια περί...Πεδουλάκη;

Αναδημοσιεύουμε άρθρο από πράσινη ιστοσελίδα λίγο πριν απαντήσει ο Ομπράντοβιτς στην πρόταση του Παναθηναϊκού :

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού περιμένει να ολοκληρωθεί με ευτυχή τρόπο το θρίλερ με την παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην επαφή που θα κάνει ο Σέρβος προπονητής με τους Γιαννακόπουλους την Δευτέρα. Άπαντες… προσεύχονται να μην γίνει το «έγκλημα» και να παραμείνει στον πάγκο του «τριφυλλιού» ο… άρχοντας των δαχτυλιδιών για τα επόμενα τρία χρόνια. Πάντως, άπαντες την ώρα που περιμένουν με… κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης! Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, ούτε παίζουμε με τον πόνο σας
. Αυτό είναι ένα από τα ονόματα που… κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά. Ένα σενάριο μόνο τρόμου που προφανώς και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καλός, χρυσός και άγιος ο Πεδουλάκης αλλά μην τρελαθούμε και τελείως, όχι και αντικαταστάτης του τεράστιου Ομπράντοβιτς. Ο πήχης, ακόμη και αν αποχωρήσει ο Σέρβος, θα πρέπει να παραμείνει όσο το δυνατόν ψηλότερα και όχι στα… τάρταρα!

Πηγή: leoforos.gr

(Aπό εμάς, μην περιμένετε σχόλιο... είναι πάνω από τις δυνάμεις μας...)

Aς πάμε και στα...σημερινά!

Τα συνθήματα των Παναθηναϊκών για τον Σχορτσανίτη, ήταν...τρομερής έμπνευσης. Ο μόνος που δεν τους έδωσε σημασία ήταν τελικά ο ίδιος ο παίκτης που σήμερα υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο μαζί τους. Καλά, αυτός πείτε ότι δεν έβρισκε αλλού ανάλογη πρόταση... Αυτοί πως θα τον υποδεχθούν μετά από όλα αυτά ; Kωλοτούμπα πάλι;

Aς θυμηθούμε μερικές από τις...όμορφες στιγμές του Σχορτσανίτη κόντρα στον ΠΑΟ στα παρακάτω βίντεο,αλλά συγχωρέστε μας, ούτε εδώ θα κάνουμε σχόλιο. Απλά θα περιμένουμε να τους δούμε να τον...αποθεώνουν :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ