2012-07-04 17:57:12
Φωτογραφία για ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΡ-10 ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ...
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω του facebook δίνει την ευκαιρία στους οπαδούς του Θρύλου να ψηφίσουν και να δημιουργήσουν το χρυσό TOP-10 της χρονιάς, κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά διοργανώνοντας ένα ξεχωριστό διαγωνισμό στον οποίο πρωταγωνιστές είστε εσείς. Μέσα από τηv επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (www.facebook.gr/olympiacosbc.gr ) εσείς θα διαμορφώσετε με τη ψήφο σας το TOP-10 της ιστορικής σεζόν 2011-2012.

Για να συμμετέχουν οι φίλαθλοι στο διαγωνισμό πρέπει να έχουν κάνει ή να κάνουν LIKE στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Facebook (www.facebook.gr/olympiacosbc.gr ). Στη συνέχεια επιλέγουν το εικονίδιο του διαγωνισμού και ψηφίζουν την αγαπημένη τους φάση μέσα από τα 20 βίντεο που επιλέξαμε για να δημιουργήσουμε το TOP-10 της σεζόν 2011-12.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποδεχτούν τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και να συμπληρώσουν τη Φόρμα Συμμετοχής με τα προσωπικά τους στοιχεία.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 03/07/2012 μέχρι τις 11/07/2012 και οι νικητές θα ανακοινωθούν ύστερα από κλήρωση μέσα από την επίσημη σελίδας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (www.olympiacosbc.gr) και την επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook (www.facebook.com/olympiacosbc.gr ).

Τα δώρα που θα κληρωθούν είναι 10 δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ έκαστη, προσφορά από το Official Olympiacos B.C. Store.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ