2012-07-04 17:56:34
Φωτογραφία για Καταγγελία  Σουηδέζας για βιασμό ...
Το περιστατικό είναι πολύ περίεργο σύμφωνα με την καταγγελία.Ίσως να είναι αληθινό ίσως όμως άλλη μια περίπτωση απάτης.

Επειδή με το θέμα έχουμε ασχοληθεί κι άλλες φορές που αποδείχτηκε εκ των υστέρων απάτη,θα πρέπει να μάθουν επιτέλους οι πιο νέοι που κάνουν εφήμερες σχέσεις με νεαρές τουρίστριες από την Βόρεια Ευρώπη..πως ....πολλές φορές οι νεαρές αυτές χρησιμοποιούν τα ¨καμάκια" για να εισπράξουν αρκετά χρήματα από ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα τους.Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι μια απλή καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής που κάνουν τουρισμό για σεξουαλική παρενόχληση.Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν δικηγόροι.

Για αυτό να είστε προσεκτικοί και οι κινήσεις σας είναι προσεκτικές ειδικά με βορειοευρωπαίες..Για τα θέματα με δήθεν ληστείες πιστωτικών καρτών,κάμερες,λάπτοπ κλπ θα ασχοληθούμε σε άλλη ανάρτηση.

Η είδηση είναι από το eparxia24..


Σάλος στη Σκιάθο από την καταγγελία 18χρονης Σουηδέζας για ασέλγεια από πέντε νεαρούς.

Για ασέλγεια σε βάρος της κατηγορεί πέντε νεαρούς Έλληνες, μια 18χρονη Σουηδέζα, που κάνει διακοπές στη Σκιάθο. Η νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι γνώρισε τους πέντε, που επίσης έκαναν διακοπές στο νησί, σε ένα μπαρ.

Οι δύο από αυτούς, προθυμοποιήθηκαν να την πάνε στο ξενοδοχείο της, αλλά τελικά την οδήγησαν στο δικό τους δωμάτιο, όπου κατέφθασαν σε λίγο και οι άλλοι τρεις και όλοι μαζί την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις. Να σημειωθεί πάντως, ότι δεν υπήρξε συνουσία, ούτε κακοποίηση της 18χρονης Σουηδέζας. Οι πέντε νεαροί θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ