2012-07-04 20:01:45
Φωτογραφία για ΛΥΜΠΕΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η παρουσίαση του ρουχισμού που θα χρησιμοποιήσουν οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (27 Ιουλίου-12 Αυγούστου).

Στην παρουσίαση βρέθηκαν και δύο αθλητές του Ολυμπιακού, που προετοιμάζονται για την τέταρτη διοργάνωση της καριέρας τους, και έγιναν για λίγο... μοντέλα προκειμένου να παρουσιάσουν τον επίσημο αθλητικό εξοπλισμό των Ελλήνων, ενώπιον και του προέδρου της ΕΟΕ, Σπύρου Καπράλου.

Στην παρουσίαση βρέθηκαν η κολυμβήτρια της ανοικτής θάλασσας, Μαριάννα Λυμπερτά, και ο τερματοφύλακας Νικόλας Δεληγιάννης.

Εμφανίσεις παρουσίασαν οι αθλητές, πρωταθλητές και ολυμπιονίκες (με σειρά εμφάνισης):

Δέσποινα Σολωμού και Ευαγγελία Πλατανιώτη (συγχρονισμένη κολύμβηση), Άννα Αγραφιώτη (ιστιοπλοΐα), Νίκη Πανέττα (τριπλούν), Μαριάννα Λυμπερτά (κολύμβηση), Νικόλας Δεληγιάννης (πόλο), Κώστας Δουβαλίδης (110μ. εμπόδια), Ζαφείρης Βολικάκης (ποδηλασία), Κριστέλ Βουρνά (κολύμβηση), Βασιλική Μιλλούση (ενόργανη γυμναστική), Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη (beach volley), Βούλα Παπαχρήστου (τριπλούν) και Γιώργος Αφρουδάκης (πόλο).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ