2012-07-04 20:09:07
Φωτογραφία για «ΕΧΑΣΕ» ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ Η ΒΙΓΙΟΤΑ!
Το δεξί της μάτι «έχασε» η Μαρία ντε Βιγιότα, μετά το πολύ σοβαρό ατύχημα που είχε στην πίστα Duxford της Αγγλίας, κατά τη διάρκεια δοκιμών στο αεροδυναμικό πακέτο της Marussia, ενώ ακόμα η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Η άτυχη οδηγός, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr" υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τη σφοδρή σύγκρουση, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση στο κρανίο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο του Κέμπριτζ, όπου νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Τρίτης (03/07) - δεν κατέστη δυνατό να της σώσουν το δεξί μάτι, το οποίο είχε υποστεί σοβαρή ζημιά από τη σφοδρή σύγκρουση.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ιατρική περίθαλψη που δέχτηκε η Μαρία και η οικογένεια της και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη νευρολογική ομάδα του νοσοκομείου.

Ωστόσο, με μεγάλη θλίψη πρέπει να αναφέρουμε ότι λόγω του τραυματισμού της έχασε το δεξί της μάτι. Η οικογένεια της βρίσκεται στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή είναι προτεραιότητα μας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους υποστηρίξουμε. Σχετικά με το ατύχημα, έχουμε ξεκινήσει ανάλυση για το τι συνέβη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Marussia.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ