2012-07-04 20:15:07
Φωτογραφία για Πιέζει την 14χρονη κόρη της να κάνει πλαστική στήθους!
Έξαλλη είναι μια μητέρα από την Αγγλία, καθώς η κόρη της αρνείται πεισματικά να κάνει… πλαστική στήθους! Όπως λέει η μητέρα της 14χρονης Μπρίτνεϊ Μάρσαλ από το Nottinghamshire «δεν φτάνει που μελετά σκληρά στο σχολείο και ονειρεύεται να πάει στο πανεπιστήμιο, το πιο φοβερό είναι πως δεν θέλει να κάνει προσθετική στήθους... Πιστεύω ότι απλά περνάει μια φάση αυτή την εποχή!». Η 53χρονη κ. Μάρσαλ ξεκίνησε να κάνει πλαστικές από το 1996 και επειδή είναι και μητέρα 9 παιδιών και -όσο να πεις- ταλαιπωρήθηκε λίγο το στήθος της με τόσους θηλασμούς έχει υποβληθεί σε μια σειρά επεμβάσεων πληρώνοντας συνολικά 22.000 ευρώ! Πλέον, το στήθος της έχει γίνει XXL ή αλλιώς 32GG.

Η «παράδοση» πέρασε και στις κόρες της. Η 30χρονη Εmma, η 27χρονη Terri, η 26χρονη Tara έκαναν αιματηρές οικονομίες για να μαζέψουν τα χρήματα της επέμβασης, ενώ η 21χρονη Ripley πήρε δάνειο!!!

«Είμαι πολύ μικρή για να σκέφτομαι πλαστική στήθους. Απλά θέλω να τα πηγαίνω καλά στο σχολείο. Στο παρελθόν είχα σκεφτεί πως θα ήθελα να έχω μεγαλύτερο στήθος, αλλά μερικές φορές τα κοιτάζω και μου φαίνονται γελοία. Αποφασίζω μόνη μου για τον εαυτό μου, ξέρω πως η μαμά μου νομίζει πως θα μου αλλάξει γνώμη αλλά τώρα δεν το θεωρώ σημαντικό», λέει η 14χρονη, η οποία αν τα καταφέρει θα είναι η μόνη στην οικογένεια που έχει σπουδάσει.

Οι γιοι της κ. Μάρσαλ συμφωνούν με την 14χρονη και υποστηρίζουν ότι είναι γελοίες οι πλαστικές, ωστόσο η μητέρα της θεωρεί ότι… «φάση είναι θα περάσει».
Star.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ