2012-07-04 22:45:32
Φωτογραφία για Τέλειο σώμα ή σεξ; – Τι διαλέγουν οι γυναίκες
Σύμφωνα με έρευνα από το αμερικάνικο περιοδικό Shape σε συνεργασία με το Fit sugar 68% των γυναικών θα θυσίαζε τη σεξουαλική της ζωή για τουλάχιστον ένα μήνα σε αντάλλαγμα με ένα ιδανικό κορμί για μπικίνι!

Βάσει της ίδιας έρευνας, το 82% των γυναικών νιώθει ασφυκτική πίεση να αδυνατίσει λίγο πριν το καλοκαίρι, ενώ τουλάχιστον το 50% των γυναικών μισεί τους κοιλιακούς της και 29% τους παχουλούς γλουτούς τους.

Όσα λατρεύουμε και όσα μισούμε στο σώμα μας:

50% των γυναικών μισούν τους κοιλιακούς τους.

21% είναι περήφανες για τους κοιλιακούς τους.

29% ανησυχούν για την όψη των γλουτών τους

48% είναι περήφανες για τα μπράτσα, τα πόδια και τους γλουτιαίους τους

Κι από γυμναστική;

- 47% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχονται πως περισσότερο γυμνάζουν την κοιλιά του, παρά κάποια άλλη μυική ομάδα.

- 90% των γυναικών παραδέχεται πως δεν θα ήθελε να δει μια φωτογραφία της με μαγιό στο Facebook και το 44% θα ζητούσε από το φίλο που ανέβασε τη φωτογραφία ή την taggάρισε, να τη σβήσει!

Βέβαια, στην πραγματική ζωή, τα πράγματα αλλάζουν και περί τις μισές γυναίκες νιώθουν άνετα να κυκλοφορούν με μαγιό μπροστά στο άλλο τους μισό και 18% φοράνε χαλάρα το μπικινάκι μπροστά σε φίλους. Μόνο 10% νιώθει άνετα με μαγιουδάκι μπροστά σε ξένους.

Και στη θάλασσα, πώς θα βγεις;

Τουλάχιστον 79% των γυναικών παραδέχεται πως θα ήθελε να έχει χάσει 2 κιλά πριν τις διακοπές ενώ 60% έκαναν δίαιτα για να δείχνουν καλύτερες φορώντας το μπικίνι. Κατά τα άλλα, όσες δεν έκανα δίαιτα, έκοβαν θερμίδες (53%), έκοβαν υδατάνθρακες (22%) ή ακολουθούσαν άλλες τακτικές (15%). Ιδού αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πώς προσπαθείς να χάσεις κιλά εν’ όψει διακοπών:

60% κάνει δίαιτα

53% κόβει θερμίδες

22% κόψει υδατάνθρακες

1% καταναλώνει μόνο χυμούς

3% δοκιμάζει κάποια αποτοξινωτική δίαιτα

47% γυμνάζεται!

 metrogreece.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ