2012-07-04 23:02:03
Φωτογραφία για Άδικη η προφυλάκισή της λέει η Βίκυ Σταμάτη
ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΛΒΙΔΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣΔηλώσεις μέσα από τον Κορυδαλλό έκανε η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου και συγκατηγορούμενή του, Βίκυ Σταμάτη. Απαντώντας σε ερώτηση του newsvoice και του δημοσιογράφου Ορέστη Καρύπη δήλωσε ότι η «απεργία πείνας δεν ήταν δικονομικό τέχνασμα, ούτε εφεύρημα μιας δήθεν 'πολιτικής' κρατούμενης, αλλά κραυγή διαμαρτυρίας και απελπισίας σε μια άδικη προφυλάκιση, σε μία απόφαση που υπονοεί 'μάτια και στόματα ερμητικά κλειστά' ή άλλως μπορείτε να αυτοκτονήσετε ελεύθερα εντός των φυλακών».

Χωρίς να ξεκαθαρίζει πάντως τα περί αυτοκτονίας δηλώνει ότι έχει γίνει ράκος ψυχικό και σωματικό και επιβιώνει μόνο με τη φαρμακευτική αγωγή.

Προκαλεί τους κατηγόρους της «τηλεοπτικούς και δημοσιογραφικούς κεκράκτες» να «ανατρέξουν στο πόθεν έσχες δεκαετίας για συζύγους διατελεσάντων πρωθυπουργών, υπουργών, μιντιαρχών, μεγαλοκατασκευαστών, εθνικών εργολάβων, εθνοπατέρων, μεγαλοδημοσιογράφων κλπ».

Καταλήγει ότι ο γιος της έχει υποστεί παιδοψυχολογικά τραύματα και ανεπανόρθωτη βλάβη της υγείας του.

«Η Δικαιοσύνη», λέει στο καινούργιο αίτημα αποφυλάκισής της «οφείλει να απαντήσει θετικά αλλιώς αποφασίζει την ηθική της εξόντωση και υπογράφει την αυτοκτονία της».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ