2012-07-04 23:42:20
Φωτογραφία για Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 5/7
ΚΡΙΟΣ

aries

Κάποιες δυσκολίες που έχετε θα φύγουν σχεδόν αμέσως γιατί θα έχετε το σιγοντάρισμα από φίλους ή από συγγενικό περιβάλλον. Ένα Λιοντάρι σας συμπαραστέκεται και μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική σχέση, αν εσείς το αποφασίσετε. Μια καλή οικονομική συμφωνία θα σας ευχαριστήσει και θα σας βγάλει από αδιέξοδο. Ένας Ζυγός ξεκινάει το στενό φλερτάρισμα και εσείς ίσως να μην μπορείτε να αντισταθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Αναρωτιέστε τι άλλο θα πρέπει να κάνετε για να επιβιώσετε, κυρίως στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα. Εσείς είστε φιλικοί και προσιτοί αλλά δεν μπορείτε πλέον να συμβιβαστείτε με όλες τις συμπεριφορές και κυρίως ενός Υδροχόου. Να θυμάστε ότι χρειάζεται να γίνετε κάπως ευέλικτοι και θα διδαχτείτε και κάτι από αυτά τα άτομα. Ίσως η διπλωματία που χρησιμοποιείτε να είναι πολύ επιφανειακή.

  ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini


Μια χαρά θα τα καταφέρετε και, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μια μεγάλη επιτυχία είτε σε οικονομικό είτε σε ερωτικό επίπεδο. Ένα ταξίδι ή μια νέα επαφή θα σας δώσει καινούργιο άνοιγμα στο τομέα των χρημάτων και θα σας ενθουσιάσει με τον τρόπο που θα τα κερδίσετε. Είστε πολύ δυνατοί αυτή την περίοδο και μην φοβάστε για τίποτε. Εμπιστευτείτε το εαυτόν σας περισσότερο από ποτέ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Πρέπει να συνδυάσετε πολλά πράγματα για να πάρετε την σωστή απόφαση. Η σχέση με έναν Υδροχόο χρειάζεται προτεραιότητα. Είναι σίγουρο ότι νοιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνει, αλλά κάντε και εσείς την δική σας την προσπάθεια και μην παραδίνεστε. Μια οικονομική εκκρεμότητα που μπορεί να προέρχεται από τον χειμώνα θα σας πιέσει να εξοφλήσετε, αλλά μην ανησυχείτε, κάτι θα πάρετε από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΛΕΩΝ

leo

Χρειάζεται να γίνετε περισσότερο φιλικοί και ομαδικοί. Σίγουρα οι άλλοι αναζητούν την δική σας στήριξη και θα την δώσετε ευχαρίστως γιατί νοιώθετε ασφάλεια από κάποια άτομα. Εάν θέλετε να συζητήσετε με Δίδυμο ή Τοξότη για την μεταξύ σας σχέση και να προχωρήσετε την κουβέντα λιγάκι παραπάνω, είναι πιο εύκολο να το κάνετε σήμερα γιατί θα υπάρχει κατανόηση και σύμπνοια από τις δυο πλευρές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Η ιδιαιτερότητα ενός ειδυλλίου μπορεί να σας συνεπάρει και κυρίως αν είναι να γίνει και με Υδροχόο, σίγουρα θα πιάσετε ένα μέρος του ιδανικού που αναζητάτε μέσα σας. Η φιλική προσέγγιση είναι το πιο σημαντικό που θα πρέπει να κάνετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γι' αυτό αφεθείτε και σταματήστε τις αναλύσεις. Ένας Καρκίνος θα σας δώσει το στίγμα του και σίγουρα θα σας συγκινήσει.

ΖΥΓΟΣ

libra

 Ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σας θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για ανοίγματα. Κάντε υπομονή σιγά-σιγά θα λαμβάνετε την ενέργειά του και θα κάνετε τις αλλαγές σας. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε τα σημάδια της τύχης να σας χαμογελούν, αρκεί να είσαστε έτοιμοι ότι θα δεχτείτε και κάποια ανατροπή σε επίπεδο στενής σχέσης, η οποία όμως θα ωφελήσει και εσάς και έναν εκκεντρικό Κριό. Η οικογένεια πάντως σας ενοχλεί σε κάποια θέματα και σας έχουν βγει όλες οι ευαισθησίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

 Αποφύγετε την σύγκρουση με έναν Υδροχόο γιατί μπορεί να πείτε λόγια που αφορούν το παρελθόν και τελικά να μην έχουν κανένα όφελος. Η σχέση με έναν Δίδυμο σας ανακουφίζει και βλέπετε ότι είσαστε σε φάση νέου επικοινωνιακού ανοίγματος. Μια ξαφνική πληροφορία θα σας αναστατώσει και θα σας δώσει τροφή για ειρωνικά σχόλια. Οικονομικά, μέσω συνεργασίας θα επεκταθείτε και θα έχετε ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

 Σίγουρα, η ξαφνική ανανέωση ενός συμβολαίου θα σας ενθουσιάσει και θα σας βάλει σε μεγαλύτερη δραστηριότητα. Χαλαρώστε για λίγο και κάντε σχέδια πως θα ξεκουραστείτε και πως θα πάτε διακοπές. Ακόμα και αν δεν έχετε προοπτική, με τον θετικό οραματισμό κάτι μπορεί να συμβεί καλό για σας. Τα ταξίδια σας κάνουν καλό και σας ανεβάζουν την ενέργεια υπερβολικά. Ένας Υδροχόος είναι πολύ φιλικός μαζί σας.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Έχετε ανάγκη να ανοιχτείτε και να γίνεται φιλικοί. Μερικές φορές η μοναξιά σας φοβίζει και παίρνετε απόφαση κατά καιρούς να γίνετε περισσότερο φιλικοί και ανοικτοί με τους άλλους. Ένας Δίδυμος σας δείχνει τον τρόπο να επικοινωνήσετε αλλά δεν είναι εύκολο να κάνετε σχέση μαζί του γιατί συγχρόνως μέσα σας τον θέλετε και τον απορρίπτετε. Βρείτε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε μαζί του και μετά προχωρήστε το.

  ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Είναι η μέρα σας σήμερα γιατί έχετε τη δύναμη και συμπεριφέρεστε όπως ακριβώς θέλετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο νοιώθετε την άνεση και το ραβδάκι της τύχης να κτυπάει την πόρτα σας. Μην το χαλάσετε, σκεφτόμενοι τι θα γίνει αύριο. Ζήστε το τώρα και επενδύστε σε αυτό. Δεν θα βγείτε χαμένοι. Τα οικογενειακά θέματα σας ζορίζουν αλλά χρειάζεται να νοιώσετε και κάπως την πλευρά του άλλου.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Αναλαμβάνετε τις ευθύνες ενός φίλου σας και κυρίως τον στηρίζετε σε ένα του ερωτικό θέμα. Η ζωή βέβαια συνεχίζεται και εσείς νοιώθετε ότι χάνετε τις ευκαιρίες της δικής σας, αλλά μπορεί να μην είναι αληθινό αυτό και να σας διαφεύγουν πράγματα και καταστάσεις. Για το λόγο αυτό, η επικοινωνία σας είναι περίεργη με έναν Δίδυμο.
astrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτο: Η αύξηση!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτο: Η αύξηση!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ