2012-07-04 23:38:28
Φωτογραφία για Κοριοί σκόρπισαν τον πανικό σε τρένο του ΟΣΕ με προορισμό τη Θεσσαλονίκη!
Όρθιοι ταξίδεψαν τα ξημερώματα όλοι οι επιβάτες του ΟΣΕ από την Οινόη μέχρι και τη Θεσσαλονίκη. Το τρένο ξεκίνησε τα μεσάνυχτα από την Αθήνα με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Μετά τη στάση της Οινόης, οι επιβάτες του 5ου βαγονιού εντόπισαν στις θέσεις τους χιλιάδες κοριούς, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας πανικός στον συρμό. Όλοι φώναζαν να έρθει κάποιος υπεύθυνος από τον ΟΣΕ, αλλά «φωνή βοώντος εν τη ερήμω» Ούτε ελεγκτής δεν πήγε στο συγκεκριμένο βαγόνι για να ελέγξει τα εισιτήρια των επιβατών. Το τρένο είχε αρκετό κόσμο αφού διανύουμε εξεταστική περίοδο και ήταν γεμάτο από φοιτητές που ταξίδευαν στη συμπρωτεύουσα για να δώσουν μαθήματα.

Η ταλαιπωρία των επιβατών ήταν απίστευτη, αφού αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν όρθιοι έξι και πλέον ώρες, προκειμένου να αποφύγουν τα τσιμπήματα των κοριών.

Την καταγγελία την έκανε αναγνώστης του spirospero.gr που ταξίδευε στο εν λόγω βαγόνι και δεν κατάφερε να γλιτώσει από τους κοριούς. «Μου κέντησαν το δεξί χέρι και αναγκάστικα να πάω στο νοσοκομείο προκειμένου να μου δώσουν μια ειδική αλοιφή.

Η αδιαφορία των αρμοδίων του ΟΣΕ είναι απαράδεκτη. Δηλαδή τί θα γινόταν αν μέσα στο συγκεκριμένο βαγόνι υπήρχαν μητέρες με παιδιά;» μας είπε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που μας κατήγγειλε το γεγονός!

to-gamato.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ