2012-07-04 23:45:20
Φωτογραφία για Bye bye σε Μπαλοτέλι από τη Γαλλίδα πορνοστάρ που είχε προβλέψει την κατάκτηση του Euro από τους Ισπανούς!
Η Εθνική Ισπανίας δικαίωσε και με το παραπάνω την Βιρτζίνια Καπρίς που είχε προβλέψει την κατάκτηση του Euro από τη "φούρια ρόχα" και έτσι η Γαλλίδα πορνοστάρ γιόρτασε με φόντο τον... Μπαλοτέλι!

Επιμέλεια: Βαγγέλης Σταματόπουλος

Η Βιρτζίνια Καπρίς είχε προβλέψει λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κιέβου πως το τροπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης θα καταλήξει μέσω... παράτασης στην Ισπανία, όμως οι παίκτες του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε φρόντισαν να κάνουν την ιστορική τριπλέτα (Euro 2008 & 2012, Μουντιάλ 2010) με λιγότερο αγχωτικό τρόπο.

Η "φούρια ρόχα" συνέτριψε με 4-0 την Ιταλία και αναδείχτηκε πανηγυρικά για δεύτερη συνεχόμενη φορά πρωταθλήτρια στη "Γηραιά Ήπειρο" (τρίτη συνολικά ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Γερμανίας), και το γεγονός αυτό επέτρεψε στην Γαλλίδα πορνοστάρ να'... ξεσαλώσει από πολύ νωρίς.

Συγκεκριμένα με τη συμπλήρωση του πρώτου 45λεπτου, όπου ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο Twitter για να εμπεδώσουν όλοι πως το σκορ είναι 2-0 υπέρ της Ισπανίας.Μετά δε από την ολοκλήρωση του τελικού, επέστρεψε με δύο ακόμα σέξι φωτογραφίες, όπου στη δεύτερη μάλιστα δείχνει το τελικό σκορ στο σώμα της, έχοντας στο φόντο τηλεόραση με τον Μπαλοτέλι να αποχωρεί περίλυπος από την εξέδρα των επισήμων μετά την παραλαβή του μεταλίου.

"Ζήτω η Ισπανία, αντίο Μπαλοτέλι", ήταν ένα από τα σχόλια που ανέβασε στο λογαριασμό της, με την Καπρίς να έχει "κλέψει την παράσταση" από την έναρξη του Euro και μετά με τις "πικάντικες" προβλέψεις της.
sport24
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ