2012-07-05 09:17:05
Φωτογραφία για Περί νομιμότητας και ηθικής... μήνυμα από αναγνώστη
Αν ο Βουλγαράκης είχε κατοχυρώσει πνευματικό δικαίωμα της φράσης "Νόμιμο και ηθικό" σήμερα θα ήταν όχι απλώς πλούσιος που είναι ήδη... αλλά θα φιγουράριζε ψηλά στη λίστα του Forbes με τους πλουσιότερους του κόσμου.

-1000 ευρωπουλάκια το κεφάλι υπαλλήλου στη Βουλή για μετεκλογικό λέει επίδομα Και να σου το ΦΕΚ Νόμιμο ναι....ηθικό ΟΧΙ.

-Αυτοκίνητα στους βουλευτές. Κι εντάξει σε κάποιους ταυτισμένους με την εξουσία τόσα χρόνια πες ότι λειτουργεί το σύνδρομο της Μ. Αντουανέττας. Στους τόσους νέους και άφθαρτους όμως;;; Στους αδιάφθορους του ΣΥΡΙΖΑ του ΚΚΕ, της Χρυσης Αυγής, του Καμμένου; Μόνο 11 νεοεκλεγμένοι αρνήθηκαν να πάρουν αυτοκίνητο... Φυσικά είναι νόμιμο...αλλά ηθικό;

Να δούμε τέλος πόσοι από τους νέους βουλευτες πέρα από τη παχυλή αποζημίωση με τα επιδόματα και τις επιτροπές θα στελεχώσουν με μετακλητούς υπαλλήλους τα ήδη επιδοτούμενα με επίδομα οργάνωσης γραφείου πολιτικά τους γραφεία...


Και κάτι ακόμη...Η Βουλή δεν πρέπει να είναι σούπερ μαρκετ ώστε μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος να μην αναγνωρίζεται. Συνεπώς αν αύριο ακυρωθεί ακόμη και με νόμο το "μετεκλογικό επίδομα" των υπαλλήλων, αν αύριο αυξηθεί ο αριθμός των βουλευτών που θα αρνηθούν το προνόμιο του αυτοκινήτου των (τόσων) συνεργατών κλπ, αυτό θα ισοδυναμεί με το μεταμέλεια που νιώθει ο κλέφτης, όχι επειδή έκλεψε, αλλά επειδή πάει φυλακή!

Αλλά επειδή πραγματικά σιχαίνομαι όλους αυτούς που χρησιμοποιούν τέτοια φαινόμενα για λαϊκιστικη εκμετάλλευση, κι επειδή και ο εργαζόμενος πρέπει να έχει δικαιώματα και οι θεσμοί τα μέσα για την απρόσκοπτη λειτουργία τους, ας δημιουργηθεί επιτέλους το πλαίσιο εκείνο που θα προστατεύει τους παραπάνω χωρίς να προκαλεί οργή σε σημείο εγκεφαλικού στην υπόλοιπη κοινωνία!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ