2012-07-05 12:02:02
Φωτογραφία για Χτύπημα σε κύκλωμα που δραστηριοποιείται με κλεμμένες επιταγές...Πριν έναν χρόνο είχαν κλαπεί από γιατρό στη Λευκάδα
Μία σοβαρή υπόθεση έφεραν στο φως οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας χθες , όταν συνέλαβαν έναν Έλληνα κι έναν Αλβανό , να δραστηριοποιούνται οικονομικά με κλεμμένες επιταγές. Η υπόθεση κρατάει έναν χρόνο τώρα και ξεκίνησε στις 6 Αυγούστου του 2011, όταν από το σπίτι Γιατρού στη Λευκάδα δράστες είχαν μπει στο σπίτι του και είχαν κλέψει διάφορα αντικείμανα , όπως ρολόι ρόλεξ , άλλα αντικείμενα αξίας αλλά κυρίως ένα μπλόκ επιταγών. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.firmani.gr ο γιατρός είχα καταγγείλει αμέσως την κλοπή , οι δράστες όμως δεν συνελλήφθησαν ποτέ. Μέχρι χθές που ένας Αλβανός κι ένας Έλληνας συνελληφθησαν να κάνουν αγορές με το μπλοκ επιταγών του γιατρού....Σύμφωνα με το firmani.gr αναζητούνται κι άλλοι εμπλεκόμενοι-συνεργοί να έχουν στη διάθεσή τους κλεμμένες επιταγές , γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στις τράπεζες...Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές αναζητούνται κι άλλοι με τέτοιες επιταγές στα χέρια τους...Για το θέμα αυτό η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής..
. Την 4-7-2012/13.00 στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, συνελήφθησαν ημεδαπός και αλλοδαπός - υπήκοος Αλβανίας, γιατί με κλεμμένες επιταγές τράπεζας ύψους 20.000€ προέβησαν από ημεδαπό σε αγορά εργαλείων. Από την έρευνα προέκυψε ότι ημεδαπός συνεργός τους, ο οποίος αναζητείται, την 6-8-2011 από οικία ημεδαπού στην Νικιάνα Λευκάδας είχε αφαιρέσει τις παραπάνω επιταγές, (2) χρυσά ρολόγια χειρός καθώς και χρηματικό ποσό. Επίσης, ανωτέρω συλληφθέντες την 20-6-2012 με μία επίσης κλεμμένη επιταγή προέβησαν σε αγορά εργαλείων αξίας 6.519€, τα οποία στην συνέχεια παρέδωσαν στον συνεργό τους που αναζητείται.
firmani.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέα σύλληψη για ΦΠΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέα σύλληψη για ΦΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ