2012-07-05 13:23:06
Φωτογραφία για Έβαλαν την 5χρονη κόρη τους να κολυμπήσει με καρχαρίες(video)
Φωτογραφίες και βίντεο με το κοριτσάκι και τους γονείς του στις ΜπαχάμεςΠολλές αντιδράσεις και σχόλια περί ανευθυνότητας δέχθηκαν ο David και η Elana Barnes αφότου ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα βίντεο με την 5χρονη κόρη τους να κολυμπά με καρχαρίες. Όπως λένε όμως, και πάλι το ίδιο θα έκαναν δίνοντας στη μικρή Anaia την ευκαιρία να ζήσει μία τέτοια εμπειρία επειδή «η ζωή είναι πολύ μικρή».

Το βίντεο δείχνει τη μικρή να κολυμπά με καρχαρίες μαζί με ενήλικες κι έναν άνθρωπο που τους έδινε οδηγίες, στις Μπαχάμες. Οι καρχαρίες με τους οποίους κολυμπούσαν ανήκαν σε είδη που δεν θεωρούνται επιθετικά προς τον άνθρωπο. Πολλοί γονείς ωστόσο σχολίασαν αρνητικά την κίνηση του ζευγαριού υποστηρίζοντας πως μπορούν να αποφασίζουν για τους εαυτούς τους ως ενήλικες αλλά δεν μπορούν να εκθέτουν ένα μικρό παιδί σε κίνδυνο ενώ άλλοι επαίνεσαν την περιπετειώδη διάθεση της οικογένειας.

«Υπάρχει μία δόση κινδύνου ακόμα και στην καθημερινή ζωή. Περισσότερο ανησυχώ που δεν φορούν τα παιδιά ζώνες μέσα στα σχολικά λεωφορεία», απάντησε ο μπαμπάς της 5χρονης.

Δείτε τα βίντεο newsbeast
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε πιάνει... ίλιγγος!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε πιάνει... ίλιγγος!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ